In timp ce isi promova noul serial Ballers joia aceasta, The Rock a fost rugat sa isi dea cu parerea despre cel mai nou scandal in care este implicat fostul superstar al WWE-ului, Hulk Hogan. Fostul campion WWE a spus ca este “dezamagit” de declaratiile “Hulksterului” si a discutat putin despre experientele pe care le-a avut el cu Hogan:

“Il stiu pe Terry [numele real al lui Hulk Hogan] de foarte mult timp. Tatal meu l-a antrenat in Florida in anii 70, impreuna cu unchiul meu. Dupa cum stiti vin dintr-o familie de wrestleri profesionisti. N-aveam nici cea mai mica idee cum ca acesta ar fi rasist. Ideea e ca cu toti am mai vorbit chestii urate, mai ales in privat. Insa Terry a spus ceea ce a spus iar acum trebuie sa plateasca pretul pentru cuvintele sale.”

The Rock si Hulk Hogan se cunosc destul de bine, la fel cum a spus si Dwayne, Hogan antrenandu-se cu familia acestuia atunci cand isi incepea cariera de wrestler. De asemenea, acestia au si lucrat impreuna in 2002, atunci cand au avut acel meci legendar la Wrestlemania 18.