The Rock nu va putea lupta anul viitor la Wrestlemania, datorita unui contract pe care l-a semnat pentru viitorul sau film ,legat de asigurare.

Wrestling News Observer a raportat faptul ca Rock era programat sa il infrunte pe Triple H la Wrestlemania 32, insa echipa creativa a fost instiintata recent ca nici acesta si nici Ronda Rousey nu vor fi disponibili pentru a lupta in ring atunci. Din cauza faptului ca exista un grad destul de mare de risc, in ceea ce priveste accidentarile in ringul de wrestling, Rock nu are voie sa conform contractului pe care l-a semnat sa intre intr-un ring de wrestling, cat timp filmarile pentru ecranizare au loc.

Mai sunt 5 luni pana la Wrestlemania, timp in care multe se pot schimba, printre care si o situatie in care Rock sa ii convinga pe producatori sa il lase sa participe la cel mai important evenimtnde anul viitor. Insa daca totul va ramane ca acum, singurul rol pe care Rock il va putea avea la Wrestlemania 32, este unul asemanator cu cel pe care l-a avut anul trecut sau anul acesta.