In timpul inregistrarilor episodului de SmackDown din aceasta saptamana, WWE a anuntat oficial ca Royal Rumble 2015 o sa aiba loc in Philadelphia, in arena Wells Fargo Center. PPV-ul o sa aiba loc pe 25 ianuarie 2015 iar la meciul de Royal Rumble 2015, vor participa 40 de wrestleri.

WWE nu l-a mai folosit pe Paul Heyman la TV pentru a nu atrage atentia asupra absentei lui Brock Lesnar de la show-urile si PPV-urile companiei.In trecut, compania a reusit sa ii gaseasca wrestleri lui Paul Heyman cu care acesta sa lucreze, cum ar fi CM Punk, Curtis Axel sau Ryback dar tinand cont ca acum singurul sau client este unul atat de important in companie, mai ales din prisma faptului ca este campionul WWE World Heavyweight, oficialii nu vor sa diminueze rolul lui Heyman cand vine vorba de prezenta alaturi de Lesnar.

In acest moment, planul oficialilor este ca Brock Lesnar sa revina la WWE TV aproape de Royal Rumble 2015. Chiar daca PPV are loc peste cateva luni de zile, in timpul sedintelor echipei de creatie, s-a discutat psobilitatea ca la Royal Rumble 2015, sa aiba loc John Cena vs Brock Lesnar, partea a treia, meciul fiind in co-main event.