Dolph Ziggler. Numele wrestlerului pe care il pomenesc cel mai des in SmarkTalk.

Nicholas Nemeth a debutat prima data in WWE impreuna cu The Spirid Squad. Grupul era parca o combinatie a trupelor Backstreet Boys si N sync. Este perfect normal daca nu ne aducem aminte de Nicky (Dolph Ziggler) din acest grup pentru ca asa cum au debutat au si plecat. Singurul lucru memorabil facut de acest stable a fost castigarea centurilor pe echipe si apoi feudul cu DX. Dupa destramarea grupului Ziggler a fost dus in OVW si apoi in FCW.

03Dolph Ziggler a evoluat enorm de la un simplu membru in Spirit Squad si un campion intercontinental care nu reusea sa ridice interesul publicului, la un wrestler care nu poate sa nu-ti placa. Este o placere sa il asculti vorbind iar gimmickul lui imi aduce aminte mereu de Ric Flair..asta si parul blond. Cel mai mult apreciez la Ziggler faptul ca desii WWE l-a tinut campion mondial 11 minute a continuat sa isi vada de treaba si sa munceasca. Este un worker formidabil, un wrestler foarte tehnic cu un look interesant. Stiu ca nu se incadreaza in caracteristicele pe care le vrea Vince McMahon la un wrestler, dar nici CM Punk si Daniel Bryan nu sunt diferiti si pe cele doua exemple, ma bazez, cand zic ca daca totul merge cum trebuie Dolph Ziggler in acest an o sa castige centura mondiala sau WWE.

Dupa meciul de la Royal Rumble pentru centura WWE, Ziggler a primit iar sansa la un PPV sa castige centura si de a demonstra (iar) oficialiilor ca merita main eventul, ca este entertaining si ca poate duce un meci cap coada fara probleme. Pot zice inclusiv ca  l-a carat pe Sheamus la No Way Out. Asa cum am zis si in predicatiile pentru No Way Out la SmarkTalk, nu am vrut ca Ziggler sa castige acum centura.

Dolph are nevoie de un feud important si sa fie pus over la sfarsitul feudului. El inca este asociat de casual fans ca acel wrestler blond, ce vin in ring alaturi de femeia aia batrana enervanta care striga excuse me si de al doilea wrestler mai inalt (Swagger). As fi vrut un feud de aproape o luna intre Dolph Ziggler si Swagger petru a solidifica apoi separarea lui de Swagger si apoi usor de Vickie. Ziggler inca are nevoie de Vickie pentru ca alaturi de Laurinaitis primeste cel mai mare heat.Cel putin cateva luni trebuie sa mai fie asociata cu ea insa el sa fie in centrul atentiei iar apoi sa vina Ric Flair.

ziggler-champChiar daca Flair ar primi un pop semnificativ, probabil alaturi de Piper sunt printre cei mai buni talkeri din istoria wrestlingului si ma bazez pe skillul lui Flair la microfon pentru a-si atrage repede heat. Ziggler nu are nevoie de un face turn, nu vreau asta chiar daca este apreciat de fani (asa cum am vazut la No Way Out). Cand vine vorba de aprecierea fanilor Ziggler este ca Daniel Bryan sau CM Punk (heel).Fata de cei doi, el a primit mai putina expunere in ultimele luni si stim foarte bine, foarte multi fani uite ce se intampla de la o saptamana la alta daca nu le este adus aminte mereu.

Buildupul catre statusul de main event trebuie sa fie incet dar sigur, pentru ca este singurul mod in care el isi poate ocupa o pozitie buna in vestiarul WWE-ului. Nu ajuta pe nimeni un push pentru 2-3 luni si apoi sa se uite de el (vezi The Miz).

Ziggler are nevoie de un feud cu un babyface important inainte sa fie aruncat iar in lupta pentru o centura. Un Randy Orton sau Rey Mysterio cand revin, pentru ca Dolph este mai relevant ca jumatate din vestiarul WWE-ului.

Imi doresc ca el sa castige MITB pentru ca are sanse foarte mari sa fie campion mondial dar in acelasi timp vreau un buildup incet si solid pentru el si prin incet ma refer la 1-2 luni pana cand primeste o noua sansa la o centura, de preferat ceea din SmackDown.

[twitter-follow username="k1rov" scheme="light"]