Intr-un interviu recent, Hall of Famer-ul WWE-ului, Shawn Michaels, a declarat ca in ciuda zvonurilor despre o posibila aparitie a sa la Royal Rumble, ba chiar si a unui meci, pana in momentul de fata acesta nu a fost contactat de nici o persoana din WWE pentru asa ceva. Multi se asteptau ca acesta sa revina, datorita faptului ca evenimentul va avea loc in oras natal al acestuia, unde HBK a avut performante fantastice in trecut.

“Nu stiu sigur daca le pasa cumva ca sunt din San Antonio. Cred ca WWE-ul a depasit deja caracterul lui Shawn Michaels, a trecut peste.”

Acest anunt este fara doar si poate dezamagitor pentru fanii companiei, care chiar se asteptau sa il vada pe fostul campion WWE la Royal Rumble, in 2017, mai ales dupa ce pana si AJ Styles a tease-uit in urma cu ceva timp pe Twitter un posibil meci intre el si HBK.

De asemenea au exitat speculatii cum ca Shawn ar putea fi un participant surpriza al meciului Royal Rumble, insa Meltzer a precizat ca Michaels nu ar reveni pentru doar atat in ring, dupa retragerea de poveste in fata lui Undertaker de la Wrestlemania.