WWE-ul a anuntat pe site-ul oficial faptul ca Shawn Michaels il va inlocui pe Hulk Hogan in turneul companiei din Australia de luna viitoare. “Hulkster-ul” era programat sa fie GM pentru cele 3 live event-uri ale WWE-ului de acolo, insa dupa ce a fost concediat saptamana trecuta, compania a trebuit sa gaseasca o alta legenda ca sa il inlocuiasca.

Este important de mentionat faptul ca Hogan a fost tratat ca un superstar foarte important in promo-urile de promovare ale turneului, deci WWE-ul cel mai probabil avea un rol destul de important pentru el. The Sidney Herald a raportat azi-dimineata faptul ca mai multi fani deja si-au cerut banii inapoi pentru bilete, deoarece unii au platit 350 $ pentru bilete premium, doar pentru a-l vedea pe Hogan.

Toate biletele pentru show-urile de la acest turneu au fost vandute, iar in ultimele zile o multime de fani australieni i-au criticat pe cei din WWE pentru decizia luata, mentionand faptul ca au cumparat aceste bilete doar pentru a-l vedea pe Hogan live.