Cu cateva zile inainte de evenimentul Extreme Reunion, promotorul show-ului si legenda ECW, Shane Douglas a dat un interviu in care a vorbit si despre TNA:

Despre cum isi foloseste TNA talentele:

“Ma uit in vestiar la Dixie si avem nume ca Samoa Joe, Bobby Roode, AJ Styles, Christopher Daniels sau Petey Williams in trecut. Imi plac la nebunie baietii astia. Desi imi plac, nu sunt un mark, sunt critic, si critic modul in care acesti wrestleri au fost folositi. Sper ca intr-un an sa pot spune ca organizez show-uri pentru Bobby Roode, AJ Styles sau Samoa Joe, asta in loc sa stau acasa si sa ma uit cum sunt folositi prost de o companie care nu functioneaza.”

Despre diferentele dintre TNA si ECW:

“Fara sa spun tot ce am de zis despre TNA, spun ca cheltuie mai mult decat produc si nu au nimic de aratat. Nu au reusit sa creeze un megastar in 7 ani de zile. ECW, pe de alta parte, s-a lansat in 1993, am cheltuit 8.27 milioane de dolari si in 7 ani cate nume uriase au creat ECW, Paul Heyman ? Dixie Carter era pe drumul cel bun, dar in loc sa continue pe drumul care i-ar fi adus bani, ea s-a dus pe drumul cu Hulk Hogan si Ric Flair. Punand la o parte neintelegerile mele cu cei doi, faptul ca in 2012 inca se vorbeste despre cei care au facut show in 1984 este amuzant si trist.”

Comentariul Meu:

Trebuie mentionat faptul ca au fost o gramada de probleme cu PPV-ul Extreme Reunion al lui Shane Douglas. Luptatorii s-au prezentat in conditii jalnice, beti sau drogati, au fost probleme tehnice si in afara de un meci sau doua, showul a fost foarte slab. Fanii prezenti si-au cerut banii inapoi pe parcursul show-ului.

Sa spui cineva ca Bobby Roode nu e folosit bine in momentul de fata e de-a dreptul ridicol. Se poate vorbi ca in trecut unele talente nu au fost folosit bine si ca TNA se concentrau pe cine nu trebuie, dar in momentul de fata, oameni ca Bobby Roode, James Storm, Daniels, Bully Ray sau Austin Aries sunt folositi foarte bine si sunt coloana vertebrala a companiei.

 Principala diferenta intre TNA si ECW ? ECW a cazut, iar TNA traieste si o duce bine la o televiziune unde ECW nu a avut succes. Se spune ca TNA are foarte multi bani, dar au trebuit mai intai sa ajunga in pozitia asta. Paul Heyman trebuia sa fie ceva geniu, creierul actiunii, dar nici el n-a reusit sa gaseasca un investitor/ sponsor pentru compania sa.

Shane Douglas nu ar trebui sa comenteze aiurea despre faptul ca TNA foloseste nume ca Hulk Hogan si Ric Flair ( care sunt doua din cele mai mari si importante nume ale fenomenului ), cand el face si promoveaza showuri  cu si pentru nume din anii 90.

raventnawrestling
Companii ca TNA, ROH sau ECW nu au avut megastaruri , pentru ca nu sunt la acelasi nivel cu ceea ce sunt/erau WCW, WWF/ WWE. ECW a fost un brand pe care foarte multa lume l-a iubit. Pentru fanii ECW, nume ca Raven, Sabu, Rob Van Dam sau Tommy Dreamer sunt superstarur. Dar adevarul este ca daca nu erau WCW, WWF/E si chiar TNA, acele nume nu ar avea valoare pe care o au azi. Rob Van Dam este considerat un star ECW, dar perioada sa din WWE i-a adus faima internationala. Rhino a inceput in ECW, dar a facut mult mai mult in TNA. The Dudleys/ Team 3D au inceput in ECW, ce au facut in WWF si TNA depaseste treaba asta.

AJ Styles, Bobby Roode, James Storm, Abyss si multi altii si-au cladit numele in TNA. TNA are la fel de mult succes, daca nu chiar mai mult decat ECW, asa ca sa spui luptatorii ECW sunt staruri, iar luptatorii TNA nu, este o prostie.