Pe contul de Instagram si Twitter al lui Seth Rollins au fost publicate poze nud cu diva din NXT, Zahara Schreiber.De atunci, pozele au fost sterse de pe contul sau.

Vazand pozele publicate, logodnica lui Seth Rollins, Leighla Schultz, a publicat mai multe poze nud cu Seth Rollins pe contul ei de Twitter.Cand a fost intrebata de autenticitatea pozelor, Schultz a raspuns ca ea a publicat pozele.

Din nefericire, contul de Twitter si Instagram al lui Seth Rollins a fost hackuit, iar pozele nud cu diva din NXT Zahara Schreiber nu au fost publicate de catre Rollins. Logodnica lui Rollins, nu a stiut ca acele poze nu au fost publicate de catre acesta.

Rollins a publicat apoi un mesaj pe Twitter in care isi cere scuze fanilor din WWE dar si familiei pentru pozele nud, distrbuite fara acordul sau.

Din pacate pentru Seth Rollins, tabloidele au preluat imediat stirea iar site-uri precum Time, The Mirror, E! Online, MTV.com sau Hollywood Life au raportat evenimentele petrecute.

In urma celor intamplate, se pare ca Leighla Schultz si Seth Rollins s-au despartit in timp ce Zahra Schreiber, diva din NXT implicata involuntar in aceasta controversa, si-a setat contuld e Instragram din public in privat. Inainte de cele intamplate, Schreiber era logodita cu Chad Ruhling, cantaretul trupei de metalcore, For The Fallen Dreams. Momentan, nu exista informatii daca cei doi mai sunt impreuna.

Vizavi de reactia WWE-ului dupa cele intamplate, momentan nu exista heat pentru Seth Rollins in culise, pentru ca oficialii sunt de parere ca nu a fost vina lui neaparat ca i-a fost hackuit contul de Twitter.

Conform unor surse din WWE, este posibil insa ca Rollins sa fie amentat in urma incidentului, suma fiind insa una mica. In continuare, exista persoane din interiorul companiei care sunt de parere ca i-a fost hackuit contul, in timp ce altii cred ca acesta a pus pozele.

Se pare ca Triple H este impotriva unei amenzi pentru Seth Rollins, in timp ce Vince McMahon este de parere ca o astfel de intamplare trebuie pedepsita.Planul initial al companiei era ca Rollins sa tina servieta Money in the Bank pana in iunie, apoi urmand sa devina campion WWE World Heavyweight. Trebuie insa vazut, acum, dupa cele intamplate, daca cei din companie mai vor sa il faca pe Rollins campion.