Episodul Monday Night RAW-ului din această săptămână a început cu un segment foarte interesant. Seth Rollins a venit în ring, și a ținut un promo, în timp ce roster-ul RAW-ului se afla la marginea ring-ului.

Rollins și-a asumat pierderea meciului tradițional de către team RAW la Survivor Series. El a sunat-o pe Charlotte Flair și a întrebat-o cum se simte tatăl său. Seth a spus că Randy Orton a fost ”legătura slabă” a echipei lor în meciul de la Survivor Series. Apoi a mai spus că Rey Mysterio nu a fost în stare să-l bată pe Brock Lesnar nici măcar cu ajutorul ”fiului său prost”.

În cele din urmă, toată lumea a plecat și l-a lăsat pe Rollins singur în ring. Kevin Owens a fost cel care a mai rămas. Rollins a spus că iubește WWE și vrea ca RAW-ul să fie cel mai bun show de pe planetă. Acesta l-a mustrat pe Owens spunându-i că a fost ”un mare leneș” și nu a făcut nimic.

După toate acestea, Owens l-a executat pe Seth Rollins cu un Stunner și a părăsit ring-ul. Cu siguranță acesta fost un heel turn din partea lui Seth Rollins venit după mult timp. Însă, dacă nu a fost un heel turn oficial, atunci se întâmplă ceva grav.