CM Punk a fost prezent la Wizard World Comic-Con ce a avut loc in acest week-end. Wrestlerul din WWE a venit cu mai multe cutii de pizza pentru fanii ce erau prezenti la sesiunea de intrebari.

Wrestlerul din WWE a specificat ca dupa ce actualul storyline intre el Paul Heyman si Brock Lesnar se va termina, va reintra in peisajul titlului WWE.

CM Punk a fost intrebat in ce federatie de wrestling i-a placut cel mai mult sa lupte, iar acesta a raspuns ca in Ring Of Honor, datorita unor wrestleri precum Samoa Joe, Austin Aries si Daniel Bryan.

Acesta a zis ca cel mai bun prieten al lui este Kofi Kingston si daca ar putea sa-si aleaga un partener pentru o echipa de tag team, alegerea sa ar fi Kofi. Dintre wrestlerii cu care nu a avut un storyline inca, Punk ar vrea sa lucreze cu Dean Ambrose.

Un fan l-a intrebat pe Punk impotriva carui wrestler ar vrea sa lupte intr-un meci Ultimate X. Punk  nu a stiut despre ce meci este vorba si dupa ce a aflat detaliile, a zis ca nu ar vrea sa lupte intr-un astfel de meci.