Ladies and gentleman, boys and girls, children of all ages, bine v-am regasit pe WrestleBook la o noua editie a WB Saptamana aceasta in wrestling, rubrica in care aruncam un ochi peste istoria wrestlingului, afland ce s-a intamplat in aceasta saptamana in decursul anilor. In acelasi timp, tin sa mentionez ca voi schimba data postarilor, anume SAIW va aparea in fiecare DUMINICA pe site-ul vostru preferat.

 

25 februarie 2001 – Three Stages of Hell

stone-cold-vs-triple-h

De cand se intorsese, la sfarsitul lui 2000, Stone Cold a vrut sa faca totul clar in ceea ce priveste tinta sa principala: sa afle cine l-a scos din joc la Survivor Series 1999. Pe 25 februarie 2001, “The Texas Rattlesnake” a avut sansa sa-l intalneasca pe omul din spatele conspiratiei, fapt care, o data ce Austin a fost lovit de o masina, a culminat cu un meci de tipul “3 nivele ale iadului” la No Way Out.

Acest Three Stages of Hell era practic o serie de 3 meciuri, fiecare meci avand o stipulatie speciala. Primul meci a fost un meci standard, al doilea a fost un street fight, iar al treilea un meci intr-o cusca de otel.

Austin a reusit sa castige primul meci, insa Triple H le-a castigat pe urmatoarele 2, asigurandu-si victoriile cu ajutorul unui sledgehammer.