In fiecare saptamana, WrestleBook isi propune sa va readuca aminte cele mai importante evenimente din istoria wrestlingului.

Vom incepe cu cele mai importante evenimente de saptamana trecuta!

Ric Flair vs Terry Funk la The Great American Bash

Pe 23 iulie 1989, promotia de wrestling NWA a organizat The Great American Bash in Baltimore. Evenimentul a fost promovat de WCW sub logoul NWA, iar in main event a avut loc meciul dintre Ric Flair vs Terry Funk pentru centura NWA World Heavyweight.

La WresleWar, Fair a castigat centura de la Ricky Steambot iar dupa meci, Funk l-a provocat pe Flair la un meci pentru centura NWA. Flair a refuzat provocarea, invocand motivul ca Funk nu se afla in Top 10 pretendenti la titlu. Apoi, Funk l-a atacat pe Flair si a executat piledriver printr-o masa cu el.

WWE dat in judecata de mai multi wrestleri

Pe 24 iulie 2008, Raven, Chris Kanyon si Mike Sanders au dat in judecata WWE pentru ca erau catalogati ca wrestleri cu contracte independete, astfel ei nu primeau asigurare medicala si nu plateau taxele necesare catre stat.

CM Punk revine la RAW

Pe 25 iulie 2011, CM Punk a revenit in companie cu centura WWE castigata cu 8 zile in urma. El si-a facut aparitia imediat dupa ce John Cena a castigat centura WWE de la Rey Mysterio.

http://www.youtube.com/watch?v=1X3w7fMAtH8

Chris Jericho in WWF

chris-jericho-wwfPe 27 iulie 1999, Chris Jericho a refuzat sa-si prelungeasca contractul cu WCW si astfel semnand cu WWF. El a ales compania condusa de Vince McMahon pentru ca i s-a dat mai multa putere de decizie, atunci cand venea vorba de feud-urile in care era implicat.

Era PG incepe in WWE:

PGLogo_crop_340x234

Pe 28 iulie 2008, WWE a trecut oficial la formatul programului de PG.