Hulk Hogan pierde procesul impotriva lui Vince Russo

Pe 6 august 2003, judecatorii resping procesul intentat de Hulk Hogan impotriva lui Vince Russo. Hogan l-a acuzat pe Russo, ca declaratiile facute de acesta la Bash at the Beach 2000, au fost calomnioase, insa judecatorii au decis ca declaratiile lui Russo au facut parte dintr-un storyline si ca au fost indreptate catre wrestlerul Hulk Hogan, nu Terrence Gene Bollea.

Primul campion “negru” din NWA

Pe 7 august 2002, Ron Killings, cunoscut acum in WWE sub numele de R-Truth, a devenit primul campion NWA de rasa neagra dupa ce a castigat in fata lui Ken Shamrock la Fairgrounds Coliseum in Nashville. Arbitrul de la acest meci a fost Rick Steamboat.

Jay Leno in WCW

Pe 8 august 1998, Jay Leno a intrat intr-un ring de wrestling, facand echipa cu DDP pentru a lupta impotriva lui Hulk Hogan si Eric Bischoff la WCW Road Wild in Sturgis

Bruno Sammartino vs Larry Zbyszko intr-un steel cage

Pe 9 august 1980, Bruno Sammartino a castigat in fata lui  Larry Zbyszko intr-un steel cage in main eventul de la Showdown at Shea . Pe cardul de la acest eveniment au mai fost meciurile:

  • Andre the Giant vs Hulk Hogan, castigator Andre the Giant;
  • Bob Backlund si Pedro Morales vs The Samoans pentru centura WWF pe echipe, castigatori Bob Backlund si Pedro Morales;
  • Ken Patera camptionul Intercontinental vs Tony Atrals. Ken Patera pierde meciul prin count out.

Chris Jericho in WWF

Pe 9 august 1999, Y2J a debutat in WWF dupa mai multe video-uri criptice.

http://www.youtube.com/watch?v=32OPyEAraU4

Triple H vs The Rock vs Brock Lesnar la WWE Global Warning Tour

Pe 10 august 2002, la Global Warning Tour in Australia, am avut meciul Triple Threat intre Brock Lesnar, Triple H si The Rock pentru centura WWE.The Rock si-a pastrat centura WWE la sfarsitul acestui meci.

Msahiro Chono devine campionul NWA

Pe 11 august 1992, Masahiro Chono devine campionul NWA dupa ce castiga centura de la Rick Rude in turneul din Japonia.

Sting si Lex Luger vs The Outsiders din WCW Nitro

Pe 12 august 1996, razboiul dintre WCW si NWO continua prin meciul dintre Sting si Lex Luger vs Scott Hall si Kevin Nash in main eventul de la Monday Nitro.