Dave Meltzer este editorul Wrestling Observer Newsletter, si este unul dintre cei mai respectati jurnalisti atat din pro-wrestling, cat si din MMA. A infiintat WON in 1980, si sistemul sau de ratinguri ale meciurilor este considerat cel mai bun din sport.

65 meciuri au avut onoarea sa primeasca 5 stele de la Dave Meltzer in peste 30 ani, aproximativ 40 fiind din promotiile japoneze.

In weekend-ul WrestleMania, ROH a avut PPV-ul “Showdown in the Sun”. La un show cu The Briscoes vs. WGTT sau Kevin Steen vs. El Generico, putini se asteptau ca cel mai bun meci sa fie intre campionul Davey Richards si Michael Elgin. Richards a fost numit cel mai valoros wrestler in 2011, insa Elgin a avut doar cateva meciuri in care a stralucit. Intr-un meci de peste 30 minute, cei doi wrestleri au depasit limitele si au reusit sa aduca cele 5 stele in Ring of Honor pentru a patra oara.

5 meciuri de 5 stele a avut WWF/E in istorie: Shawn Michaels vs. Razor Ramon (WrestleMania X), Bret Hart vs. Owen Hart (SummerSlam 1994), Bret Hart vs. Steve Austin (WrestleMania 13), Shawn Michaels vs. Undertaker (Bad Blood 1997), John Cena vs. CM Punk (Money in the Bank 2011)

1 meci de 5 stele a avut TNA: AJ Styles vs. Christopher Daniels vs. Samoa Joe (Unbreakable 2005)

4 meciuri a avut ROH: Samoa Joe vs. CM Punk (Joe vs. Punk 2 – 2004), Samoa Joe vs. Kenta Kobashi (Joe vs. Kobashi – 2005), Dragon Kid & Genki Horiguchi & Ryo Saito vs. CIMA & Naruki Doi & Masato Yoshino (Supercard of Honor 2006), Davey Richards vs. Michael Elgin (Shodown in the Sun – 2012).