Ricochet este pe radarul WWE de o perioadă lungă de timp, iar în ultimul timp au apărut zvonuri conform cărora va semna după ce îi expiră contractul cu Lucha Underground. Posibila lui venire în WWE a fost asociata cu prezenţa lui în Global Cruiserweight Series, turneul care va începe în luna iulie.

Duminică, în cadrul show-ului NJPW Invasion Attack, Ricochet şi Matt Sydal au pierdut titlurile IWGP Junior Heavyweight după un meci cu Roppongi Vice (Rocky Romero & Trent Baretta). Această înfrângere s-a crezut a fi un semn că Ricochet va semna cu WWE, însă la scurt timp a fost confirmat rematch-ul între cele două echipe, programat pentru sfârşitul lunii aprilie.

Ricochet a confirmat printr-un post pe Twitter faptul că nu va participa în WWE Global Cruiserweight Series, pentru simplul fapt că va fi prezent în Japonia, pentru turneul NJPW Best of Super Juniors, pe care l-a câştigat în 2014.

Filmările pentru Global Cruiserweight Series vor începe pe 13 iulie, iar până în acest moment au fost confirmate prezenţele următorilor wrestleri: Rich Swann, Tommaso Ciampa, Johnny Gargano, Zack Sabre Jr, Noam Doar, Ho Ho Lun, Akira Tozawa şi Lince Dorado. Meciurile de calificare vor fi organizate în EVOLVE, Revolution Pro Wrestling şi PROGRESS.