Show’ul incepe in ring cu CM Punk care spune ca in aceasta seara va avea loc prima negociere de contract in direct in ring. Punk continua sa spuna ca este cel mai bun wrestler din lume, moment in care este intrerupt de John Cena, care spune spune ca cel mai bun wrestler din lume este cel care are titlul WWE. Managerul general anonim intrerupe segmentul si anunta ca John Cena va fii intr-un handicap match impotriva campionilor Tag Team, David Otunga si Michael McGillicutty intr-un handicap match.

1. John Cena vs David Otunga & Michael McGillicutty => Castigator: John Cena.

 

Scurt segment cu Drew McIntyre, Dolph Ziggler , Vickie Guerrero si Vince McMahon. Dolph si Drew vor face o echipa pentru a se infrunta cu Big Show intr-un handicap match.

 

2. Melina vs Kelly Kelly => Castigatoare: Kelly Kelly(care este ulterior atacata de Bella Twins)

 

Avem parte de inca un segment cu majoritatea participantilor in meciul Money in the Bank RAW. Acest segment duce la un tag team match:

3. Miz, R-Truth & Jack Swagger vs Evan Bourne, Alex Riley & Kofi Kingston => Castigatori: Evan, Riley si Kofi.(Dupa meci Miz il ataca pe Riley, acesta incepand o serie de atacuri unul dupa altul care sunt terminate de Alberto Del Rio, ce vine cu o scara in ring si ramane ultimul om in picioare.)

4. Big Show vs Dolph Ziggler & Drew McIntyre => No Contest.(Mark Henry ii ataca pe toti 3)

 

Ultimul segment ii are in prim plan pe Vince McMahon si CM Punk. CM Punk ii prezinta lui Vince cerintele sale pentru a semna un nou contract. Acesta ii cere printre altele sa isi ceara scuze pentru ca i-a dat afara pe doi dintre cei mai buni prieteni ai lui Punk(Colt Cabana si Luke Gallows). Vince accepta in cele din urma si inainte sa semneze noul contract Cena intra in ring si tine un promo despre cum considera el ca CM Punk si Vince McMahon se comporta ca doi copii. CM Punk ii raspunde lui Cena prin a spune ca isi dorea de mai mult de 5 ani sa fie in ring cu Cena pentru a-i lua centura si a ii demonstra cine este cel mai bun, acesta spune de asemenea ca Cena nu mai este demult un underdog, ca el ca si multe echipe din Boston, nu mai sunt doar niste echipe care se lupta pentru a ajunge sus, sunt deja ceea ce multi urasc, dinastii. Cena il loveste pe Punk dupa care Punk iese din ring si inchide show-ul prin a rupe contractul si a spune ca duminica, dupa Money in The Bank, Cena va fii dat afara, titlul WWE nu va mai fii si nici CM Punk nu va mai fii in WWE.