Austin Aries vs. Neville (c) 
WWE Cruiserweight Championship

Sunt bucuros că divizia Cruiserweight a primit puţin peste 15 minute la Wrestlemania, chiar dacă este vorba de pre-show. Aries şi Neville au lucrat un meci destul de bun, cu Aries în poziţia veteranului, astfel l-a făcut pe Neville să arate foarte bine până în momentul în care va lua titlul de pe el. Apreciez faptul că de fiecare dată îi adaugă încă un strat statului de heel al lui Neville, iar finalul care nu a fost tocmai clean ne arată că în eventualitatea unui rematch, Aries ar putea câştiga titlul.

Câştigător: Neville
Rating: ***1/4

Andre The Giant Memorial Battle Royal

Aşa cum aţi auzit în cel mai recent podcast Wrestlebook, predicţia mea a fost că va câştiga ori Sami Zayn ori Braun Strowman. Aşadar, să îl văd pe BRAUN ieşind atât de repede din meci a fost o surpriză. Sunt dezamăgit că nici măcar Zayn nu a câştigat, iar cel mai mult m-a surprins că a rămas Jinder Mahal până la final. Decizia e de înţeles, în lipsă de celebrităţi la acest Wrestlemania, au recurs la apariţia acestui tip din NFL. Tot ce-mi doresc este să nu înceapă un push (agresiv) al lui Mojo Rawley.

A fost plăcut să îl văd pe Killian Dain până aproape de final.

Câştigător: Mojo Rawley
Rating: *1/2

Dean Ambrose (c) vs. Baron Corbin
WWE Intercontinental Championship

M-a surprins decizia de a băga meciul în preshow, dar după ce l-am văzut nu contest că nu a fost cea înţeleaptă. Poate dacă era un gimmick match, arăta altfel. Cum am mai spus, cel mai bun meci 1v1 din cariera lui Corbin rămâne acel Chairs match cu Kalisto.

Aşa a arătat ca un meci de la un show săptămânal, niciun pic de implicare emoţională. Ambrose s-a plafonat şi are nevoie disperată de un heel turn în opinia mea. Totuşi, au existat şi câteva momente care mi-au plăcut, cum ar fi răspunsul lui Corbin la Lariat-ul lui Ambrose, dar şi secvenţa de final. În continuare End of Days este cea mai protejată manevră de final din WWE.

Câştigător: Dean Ambrose
Rating: **1/4

Shane McMahon vs. AJ Styles

Interesant modul în care a fost abordat meciul, mie mi-a plăcut, dar am citit şi păreri negative pe internet despre el. Practic, în loc ca AJ să adopte un stil mai violent, Shane a decis să lupte un meci de wrestling. Probabil decizia a fost luată pentru a nu îl face pe Shane să arate chiar atât de prost, deşi abilităţi sale în ring nu sunt cele mai bune. Din fericire, de asta s-a ocupat AJ. Omul chiar poate să scoată un meci bun cu oricine.

De apreciat toate bump-urile pe care le-a luat Shane, nu a mai luat niciunul atât de tare ca cel de anul trecut, dar nici nu mă aşteptam să îl văd executând un Shooting Star Press. A făcut-o mai bine decât Brock la 19.

Câştigător: AJ Styles
Rating: ***1/2

Chris Jericho (c) vs. Kevin Owens
United States Championship

Un meci plăcut ochiului, un showcase al rivalităţii dintre cei doi, chiar dacă având în vedere natura feud-ului ar fi mers mai bine un meci ceva mai violent.

În rest, nu sunt foarte multe de spus, au mers pe ideea că Jericho şi Owens se cunosc foarte bine în ring, iar asta a dus la câteva contre frumoase, plus la finalul cu acel Powerbomb pe apron.

Câştigător: Kevin Owens
Rating: ***1/2

Luke Gallows & Karl Anderson vs. Enzo & Big Cass vs. Cesaro & Sheamus vs. The Hardy Boyz 
RAW Tag Team Championship Ladder Match

La meciul fetelor din RAW am adormit, îmi pare rău. Şi ceea ce m-a trezit a fost revenirea fraţilor Hardy. Chiar vorbeam cu cineva şi i-am spus că trebuie să se întâmple ceva dacă nu au pus meciul în opener-ul PPV-ului. Revenirea fraţilor Hardy aduce o prospeţime diviziei tag team din RAW, dar şi o atenţie mai mare. În plus, Enzo şi Cass nu au câştigat titlurile.

Meciul în sine a fost bun, dar mult sub TLC-urile pe care le-au făcut Jeff şi Matt. Motivul a fost, evident, meciul Ladder lucrat cu o seară înainte cu Young Bucks, în Ring of Honor.

Câştigători: The Hardy Boyz
Rating: ***1/2

John Cena & Nikki Bella vs. The Miz & Maryse

Iar de aici s-a stricat show-ul. Acţiunea din ring nu m-a deranjat, a fost ok, oricum nu aveam aşteptări mari de la acest meci, a fost bine că nu a durat foarte mult.

Incredibil cât de over este The Miz, iar asta nu se datorează doar faptului că în cealaltă parte a ringului a fost John Cena. Oricât de mult nu îmi plăcea Miz în trecut, de când cu draft-ul a fost senzaţional. Sper, trebuie să fie băgat imediat în main event şi nu cumva să îl facă face.

Momentul de după meci mi s-a părut penibil.

Câştigători: John Cena & Nikki Bella
Rating: **

Triple H vs. Seth Rollins
Non-sanctioned Match

Dezamăgirea serii. Aşteptam cu nerăbdare acest meci, dar a fost complet dezamăgitor. În primul rând, nu s-au folosit aproape deloc de stipulaţie, pentru că în mare parte a fost Triple H lucrând genunchiul lui Rollins, nu tot timpul pe cel bun, şi Rollins executând manevre fix pe acel genunchi, because fuck psychology. În al doilea rând, a fost lung, a avut o durată de main event, dar nu am avut niciun payoff.

Tipicul meci cu Triple H de la Wrestlemania, cu Stephanie McMahon care îşi ia un bump mai mult sau mai puţin relevant.

Câştigător: Seth Rollins
Rating: **1/2

Bray Wyatt (c) vs. Randy Orton
WWE Championship

Fuck this match. Ce naiba s-a vrut a fi acest meci?! Au avut proiectoare noi şi au vrut să le testeze? Poate până în anii ’90 mai mergea aşa ceva. Totul mi s-a părut lipsit de sens, iar momentul victoriei lui Orton nu a produs nicio reacţie. Ei bine, pentru asta şi-a luat el câteva lovituri de cot de la Brock Lesnar, la SummerSlam.

Câştigător: Randy Orton
Rating: DUD 

Brock Lesnar vs. Goldberg (c) 
WWE Universal Championship

That was fun. A fost exact ceea ce trebuie să fie, a avut durata perfectă, iar tot acest finisher spotfest a avut sens, pentru că este vorba de Brock Lesnar şi Goldberg. Probabil aş fi avut o criză de râs dacă Goldberg câştiga şi aici.

Acum este de urmărit care dintre BRAUN Strowman sau Roman Reigns se vor duce pentru titlul lui Brock.

Câştigător: Brock Lesnar
Rating: **1/2

Alexa Bliss (c) vs. Mickie James vs. Natalya vs. Becky Lynch vs. Carmella vs. Naomi
Smackdown Women’s Championship Six-Pack Challenge Match

Până în ultimul moment am crezut că au scos meciul de pe card, dar l-au folosit mai mult de post de piss break. A fost… ok. Nu e nimic de zis, au primit câteva minute şi au reuşit să le fructifice.

Câştigătoare: Naomi
Rating: **

Roman Reigns vs. The Undertaker
No Holds Barred Match

Ideea acestui meci nu a fost una rea, dar condiţia în care se află Undertaker a înrăutăţit lucrurile. Era foarte ok ca meciul să aibă maxim 10-12 minute în care Reigns pur şi simplu să îl distrugă pe ‘Taker. A fost o decizie extrem de proastă ca meciul să aibă peste 20 de minute, odată cu trecerea timpului au început să apară botch-urile şi a fost cam trist ca Undertaker să se retragă în modul ăsta.

Tot respectul pentru el, a ales să pună pe cineva over la ultimia sa apariţie în ring. Acum direcţia în care se îndreptă cu Reigns e clară, deşi speram la un heel turn. Doar timpul ne va arăta dacă a fost înţelept să îl pui pe Reigns ca top guy-ul din companie, iar WWE-ul va suporta consecinţele.

Cât despre Undertaker, în sfârşit a venit momentul retragerii. A fost emoţionant, mai ales când Undertaker a devenit Mark Callaway şi s-a dus să o sărute pe Michelle. Totuşi el trebuia să se retragă încă de la meciul cu Triple H, de la Wrestlemania 28. Nu ştiu dacă el a vrut să continue sau VKM a tras de el. Perioada lui de “glorie”, când a excelat ca in ring worker, mi s-a părut 2007-2012. Thank you, Taker!

Câştigător: Roman Reigns
Rating: **1/4

S-a încheiat cel mai lung Wrestlemania pe care l-am văzut, a durat peste 7h cu tot cu kickoff-ul. Undercard-ul a fost bun, dar de la Cena/Miz totul a luat-o la vale. Au fost câteva meciuri bune (Aries/Neville, AJ/Shane, KO/Y2J şi Ladder Match-ul), dar nu a fost nimic care să mă impresioneze, niciun meci care să mă facă să spun “Da, aici a fost ceva special”. Nu ştiu dacă să cataloghez show-ul ca bun sau prost, a fost cu siguranţă unul dedicat publicului casual. Mie mi-a făcut plăcere să îl urmăresc până momentul menţionat anterior.