Meciul cu Pete Dunne este magnum opusul lui Finn Balor. Absolut încântător meciul, părţile de mat wrestling şi tranziţii atât de smooth mai putem vedea doar la Zack Sabre Jr. Pare că s-a găsit formula perfectă pentru meciurile lui Balor, dar indiferent de cum e scris/gândit meciul, ţine de wrestling iq-ul celor din ring cum iese meciul. De asemenea, pe toată durata meciului, lupta s-a desfăşurat doar în ring.

Sunt impresionat de Balor. Când a venit din Japonia nu mă aşteptam să depăşească ce a făcut acolo, nu mi se părea la nivelul altor wrestleri veniţi în perioada aia în WWE. A durat ceva timp, dar acum vedem cea mai bună variantă a lui Finn Balor. Iar Pete Dunne a fantastic. Serios, e în top 5 workeri din WWE în ultimii ani.

Segmentul de final s-a ridicat la înălţimea meciului. Adam Cole a răbufnit, în sfârşit, Kyle O’Reilly devine full face, iar Roderick Strong trebuie să aleagă cu cine rămâne. Sunt multe direcţii în care se pot duce, multe posibile meciuri şi feud-uri.

Şi Garganoo/Kushida a fost fantastic, cel puţin la prima vedere. Analizat ulterior şi comparat în specialul cu main event-ul, a părut mai artificial. Trecerea de la un spot la altul nu a fost naturală, coregrafiat cred că e cel mai bun cuvânt prin care poate fi descris. Oricum, cel mai bun meci al lui Kushida de când a venit în WWE.

Restul show-ului nu a fost atât de interesant. Opener-ul a fost slăbuţ, destul de sloppy şi cu destul de multe botch-uri, dar a fost interesantă abordarea cu hot tag-ul pe Raquel Gonzalez.

MSK vs. Grizzled Young Veterans a fost bun, dar nu s-a ridicat la nivelul meciurilor tag team pe care le-a avut NXT-ul în trecut. Dacă rămânem cu ceva, este că meciurile MSK sunt fun, iar Zack Gibson ar trebui să primească un push single.

Triple Threat-ul a fost cam dezamăgitor, având în vedere ce nume au fost în el, dar meciurile în trei din NXT sunt de multe ori hit or miss. Trebuie construit un challenger solid pentru Io Shirai, nu văd acum cine ar putea să ia titlul de pe ea.

Ratings

Ember Moon & Shotzi Blackheart vs. Dakota Kai & Raquel Gonzalez – **3/4
Johnny Gargano vs. Kushida – ****1/2
MSK vs. Grizzled Young Veterans – ***1/2
Io Shirai vs. Mercedes Martinez vs. Toni Storm – ***1/4
Finn Balor vs. Pete Dunne – *****