Authors of Pain vs. random dudes
Un squash rapid pentru noii campioni tag team din NXT. Nimic mai mult de spus. Aşteptă să văd cu cine vor lucra în continuare pentru TakeOver-ul din Orlando, dacă vor fi Gargano şi Ciampa sau The Revival.

Câştigători: Authors of Pain

 

 

 

 

 

 

Peyton Royce & Billie Kay vs. Liv Morgan & Ember Moon
Încă un meci destul de scurt, probabil vor lăsa mai mult timp pentru meciul din main event. Nu prea am putut vedea nimic de la niciuna dintre participante. Peyton Royce şi Billie Kay sunt entertaining şi în jurul lor se pot construi alte storyline-uri în divizia feminină, dar nu înţeleg de ce o irosesc pe Ember Moon.

Câştigătoare: Peyton Royce & Billie Kay

– Scurt interviu cu Roderick Strong şi No Way Jose la Performance Center despre meciul de săptămâna trecută cu Sanity.

Promo time pentru #DIY, care îi pun over pe Authors of Pain, dar totodată spun că sunt pregătiţi pentru rematch. Apar Authors of Pain, alături de Ellering, care le transmite că în două săptămâni îşi vor primi rematch-ul. #DIY sunt atacaţi pe la spate de The Revival şi pleacă din ring până să vină Authors of Pain. Deci probabil nu vom vedea #DIY vs. AoP în Orlando.

– Material video pentru revenirea lui Kassius Ohno.

– William Regal anunţă că săptămâna viitoare va fi un Triple Threat între Peyton Royce, Liv Morgan şi Ember Moon, iar câştigătoarea va primi un title shot peste două săptămâni.

Trent Seven (c) vs. Tyler Bate – WWE UK Championship 
Este a doua prezenţă a lui Tyler Bate în NXT, după ce prima dată l-a avut adversar pe Oney Lorcan. Meciul începe ca un comedy act, dar lucrurile devin serioase imediat şi Seven este de vreo două, trei ori aproape de a câştiga titlul. Tyler încasează Seven Stars Lariat-ul, dar nu este de ajuns pentru a fi numărat până la trei. Urmează un Exploder Suplex de pe turnbuckle, iar Tyler obţine victoria cu un Tyler Driver ’97.

Un meci bun pentru un show săptămânal, ambii wrestleri şi-au arătat arsenalul ofensiv. M-a deranjat puţin că Seven şi-a folosit finisher-ul cam rapid, eu aş fi construit prima oară spot-ul de pe turnbuckle.

Câştigător: Tyler Bate