Kickoff Match
The Usos vs. Daniel Bryan & Rowan

Bryan şi Rowan par că au o chimie bună, bine, ce-i drept, cu cine nu are Bryan chimie? Păcat că este irosit într-o divizie a SmackDown-ului inexistentă. Mutările din shakeup par a fi random, altfel nu văd cum au gândit strategia pentru divizia de aici.

Evident, The Usos, cu victoria asta, vor avea dreptul la un nou meci pentru titluri. Nu e rău, dar dumnezeule la ce s-au gândit când au luat toate echipele din SmackDown.

Rating: ***

Women’s Money in the Bank Ladder Match
Ember Moon vs. Mandy Rose vs. Dana Brooke vs. Nikki Cross vs. Bayley vs. Natalya vs. Naomi vs. Carmella

Sincer să fiu, credeam că vor merge cu Nikki Cross pentru a dezvolta storyline-ul cu Alexa Bliss, dar din moment ce accidentarea lui Bliss este destul de serioasă, Nikki a fost doar o soluţie de avarie aici şi, cel puţin pentru mine, a fost MVP-ul meciului, care, în sine, nu a fost cine ştie ce.

Ember Moon parcă a fost băgată în meci doar pentru acel spot, Mandy Rose a prins o zi destul de naşpa, pentru că a reuşit să fie mai slabă şi decât Dana Brooke. Ce-i drept, i-a făcut concurenţă Carmella. Angle-ul acela cu accidentarea lui Carmella a fost jucat dezastruos, mi-a venit să râd pentru cât de prost a ieşit. Natalya ar trebui să primească un rol prin backstage, nu mai poţi să scoţi nimic din ea. În rest, când celelalte femei au fost în acţiune, totul a fost smooth şi spot-urile au ieşit frumos.

Rating: **3/4

A urmat primul segment din backstage cu Sami Zayn şi Triple H. Vreau doar să menţionez acting-ul lui Zayn, a fost excelent. Nu e doar un wrestler formidabil, ci şi un personaj, sper să continue cu gimmick-ul ăsta, arată foarte tare ca heel.

United States Championship
Samoa Joe (c) vs. Rey Mysterio

Nu cred că meciul a arătat astfel pentru că Samoa Joe şi-a spart nasul. Nu e prima oară când se întâmplă lucruri de genul ăsta într-un meci şi nu-mi aduc aminte să se fi oprit vreunul.

Au vrut doar să îi aducă la egalitate după ce s-a întâmplat la WrestleMania. Cu acel final, Joe este în continuare construit ca un heel solid, care, deşi este heel, nu trebuie neapărat să trişeze pentru a câştiga un meci.

Sper ca următorul meci dintre ei să fie ceva mai lung şi să vedem un adevărat “David vs. Goliath”. De asemenea, sunt curios când va intra în acţiune şi Dominik, prea multe tease-uri sunt şi din moment ce se antrenează deja de câţiva ani pentru a fi wrestler, cred că este doar o chestiune de timp până când va fi semnat de WWE.

Rating: NR (prea scurt)

Steel Cage Match
Shane McMahon vs. The Miz

În mod paradoxal, feud-ul ăsta a avut una dintre cele mai interesante poveşti, doar că nu prea au existat persoane care să fie hyped. Meciul a fost mai slab decât cel de la WrestleMania şi din cauza faptului că au fost limitaţi de spaţiu, dar tot se poate spune că a fost entertaining într-o oarecare măsură.
Mă rog, nu şi când Miz a încercat să execute un Frog Splash şi i-a ieşit una dintre cele mai prost executate manevre pe care le-am văzut vreodată. Totodată finalul mi s-a părut periculos. Nu ştiu cât de mult a fost gândit spot-ul, dar o mişcare greşit şi Shane putea să fie ştrangulat cu tricoul.

Pot să afirm că personajul lui Miz se duce într-o direcţie interesantă şi nu văd o decizie neapărat proastă victoria lui Shane McMahon, pentru că la următorul meci fanii chiar vor fi de partea lui Miz. Mă gândesc că rematch-ul va fi în Arabia Saudită, ar fi un fel de poetic justice ca Miz să câştige acolo.

Rating: **1/4

WWE Cruiserweight Championship
Tony Nese (c) vs. Ariya Daivari

Nu ştiu cum a reuşit Nese, dar a scos titlul Cruiserweight din kickoff-ul PPV-ului. Cu toate astea, e probabil cel mai slab meci pentru acest titlu din ultima perioadă de timp.

Problema este că Tony Nese este un wrestler decent fără personaj, iar Daivari este exact opusul, un wrestler slab cu un personaj… decent, să zicem. Trebuie găsit neapărat un challenger mai interesant, altfel divizia se duce şi mai jos.

Rating: **1/2

A urmat segmentul din backstage cu Triple H şi Braun Strowman. Extrem de prost scris şi execrabil jucat de Strowman. Trebuiau doar să adauge în dialog faptul că Strowman nu a reuşit să ajungă la Zayn şi de fapt altcineva l-a atacat, modul în care a fost livrat a făcut toată situaţia să pară destul de vagă, fără să fie neapărat un indiciu că altcineva l-a atacat.

RAW Women’s Championship
Becky Lynch (c) vs. Lacey Evans

Lacey did her best. Pentru primul meci ei important s-a descurcat bine, dar evident mai trebuie să lucreze la multe. Meciul a fost decent în mare, dar finalul l-a stricat. Nu am înţeles ce s-a întâmplat cu arbitrii în seara asta.

Important acum este în ce direcţie va merge personajul lui Lacey acum, pentru că a pornit direct dintr-un feud important, pentru titlu, sper doar să nu o dea în bară cu ea.

Rating: **1/4

SmackDown Women’s Championship
Becky Lynch (c) vs. Charlotte Flair

Din punctul meu de vedere, asta a fost dezamăgirea serii. A fost cel mai slab meci din întregul lor feud şi nu-mi explic cum s-a întâmplat asta. Parcă nu se cunoşteau, parcă a fost primul meci al lor şi personajele lor nu aveau nicio istorie în spate. Iar finalul şi mai oribil decât la meciul anterior. Inexplicabil.

Nu vreau să le contest profesionalismul, dar a părut că au ştiut că niciuna dintre ele nu va pleca acasă cu titlul şi nu s-au mai încumetat să scoată ceva mai mult de un meci mediocru.
De bun augur toată treaba cu Bayley, este ceva fresh pentru divizie, sper doar să nu fi făcut asta doar ca să îi facă în ciudă lui Sasha Banks, despre care toţi ştiam că a rămas în RAW (/sarcasm).

Rating: **1/2

Roman Reigns vs. Elias

ROMANWINSLOL. Elias e glorified jobber, de mult timp. Fuck off.

WWE Universal Championship
Seth Rollins (c) vs. AJ Styles

Fără vreo surpriză, meciul serii. Nu a fost niciodată un Match of the Year Candidate, dar prefer să vorbesc despre lucrurile pozitive din acest bout.

Video package-ul a fost superb, a fost build up-ul perfect pentru doi wrestleri asemănători, dar care au ajuns în acest punct prin modalităţi diferite. Iar acţiunea propriu-zisă din ring a fost un meci clasic de pro wrestling. Emoţie, fani implicaţi, doi wrestleri care chiar ştiu ce fac, a fost bun ca o sharoma cu de toate. Celelalte meciuri de până atunci au părut grupa mică faţă de ce au făcut Rollins şi Styles.

La final aşteptam heel turn-ul lui Styles şi aparţia lui Gallows & Anderson.

Rating: ****

Lars Sullivan a distrus Lucha House Party, dar nici el nu a ieşit nevătămat. Nu e deloc interesant Sullivan, nimic deosebit faţă de alt monster heel. Nu e cu nimic superior celor dinaintea sa şi momentan nici nu ridică camioane ca Strowman, dar feud-ul cu Reigns îl simte toată lumea.

WWE Championship
Kofi Kingston (c) vs. Kevin Owens

Nu aş spune că a fost dezamăgitor, mai mult lipsit de orice sclipire. Întreg build up-ul şi apoi meciul au părut pentru un titlu de midcard sau un program de la mijlocul show-ului, niciodată pentru titlul WWE. Şi asta este problema cu Kofi Kingston campion, nu prea pot exista storyline-uri foarte serioase. Cel cu Bryan îl văd ca fiind excepţia.

Kevin Owens nu mai scos un meci foarte bun de foarte mult timp, cred că de la programul cu Styles. Şi totodată personajul său nu este deloc interesant, s-a plafonat în WWE şi este ciudat, pentru că ar fi trebuit să fie destul de hot pentru că nu a revenit chiar de mult timp.

Rating: ***

Men’s Money in the Bank Ladder Match
Andrade vs. Ricochet vs. Drew McIntyre vs. Finn Balor vs. Brock Lesnar vs. Baron Corbin vs. Ali vs. Randy Orton

Nu o să mă obosesc să vorbesc despre meci, pentru că nu are rost.

Vince McMahon ori a vrut să fie cel mai mare troll al planetei, ameninţat fiind de D.B. Weiss & David Benioff, creatorii Game of Thrones, ori le face pe plac arabilor care l-au cerut pe Lesnar campion acolo. Altfel nu îmi explic decizia, nu există niciun raţionament logic pentru care ai lua această decizie. Am văzut spectatorii cum pur şi simplu au început să alerge spre ieşirea din arenă odată ce Lesnar a luat servieta, deci nu ştiu cât va mai sta în picioare argumentul draw-ului. Lesnar este cel mai inteligent om din industrie în momentul de faţă. În loc să îşi pună sănătatea în pericol într-un nou meci în UFC, a ales să rămână în WWE pe un salariu uriaş şi câteva apariţii unde pune osul cu adevărat doar de două ori pe an, când are adversari gen Styles sau Bryan. Dacă nu îţi pasă de fani, măcar să îţi pese de wrestlerii ăia din meci, care vin după vreo două săptămâni de show-uri aproape zilnice pe alt continent şi unii dintre ei aproape că şi-au rupt spatele pentru a face meciul unul cu adevărat bun, doar pentru ca la finală să vină altcineva să culeagă laurii.

A fost momentul în care WWE putea să înceapă construirea unui nou star. Chiar şi lui Orton dacă îi dădeau servieta, îi putea reîmprospăta personajul şi puteau să îl ambiţioneze. Sunt multe decizii ciudate luate de VKM în ultimii doi ani de zile, iar tot confortul financiar pe care îl are WWE în momentul de faţă cu banii de la FOX şi de la arabi îl încurajează să facă tot ce îi trece prin cap. Unele decizii par a fi luate pe moment, fără consultare, dar na, sunt luate de acelaşi om care a ajutat compania să ajungă în acest stadiu de relaxare.

Totuşi, mai mult ca niciodată, am văzut o mulţime de păreri negative după finalul show-ului.

Rating: ***1/2

La finalul săptămânii va avea loc Double or Nothing, care de asemenea va beneficia de o recenzie. Să sperăm că AEW va da răspunsul potrivit pentru Money in the Bank.