Hell in a Cell Match for RAW Women’s Championship
Becky Lynch (c) vs. Sasha Banks

Efectul Sasha Banks e vizibil. Reign-ul lui Becky Lynch a fost salvat de aceste două meciuri bune cu Sasha, altfel ar fi fost ţinut minte doar pentru cât de mediocru a fost.

Mi-a plăcut meciul, poate că Sasha chiar avea nevoie de o pauză, s-a întors în forţă, lucrează meciurile cum nu o mai făcea de foarte mult timp. În schimb, Becky Lynch îşi păstrează nivelul mediocru în ring, dar măcar nu a mai lovit pe nimeni cu scaunul de data asta.

Era momentul să fie pus titlul pe Sasha Banks, mă tem să nu se ducă la vale cu înfrângerea asta. Sau din contră, o pot face mult mai agresivă şi mai focusată pentru a lua titlul şi să îl pună pe ea cu următoarea ocazie.

Câştigătoare: Becky Lynch
Rating: ****

Roman Reigns & Daniel Bryan vs. Luke Harper & Erick Rowan

Mă bucur că au primit destul timp încât i-au făcut pe Harper & Rowan să pară extrem de credibili că pot învinge şi totodată să nu le dăuneze eventuala înfrângere.

Povestea acestui feud mi se pare că putea fi încheiată doar prin victoria băieţilor buni, dar mi-ar fi plăcut dacă ar mai fi tras un pic de storyline, dar poate există alte planuri pentru Reigns şi Bryan. În orice caz, Harper & Rowan de acum par o versiune îmbunătăţită la Bludgeon Brothers, aşa că în divizia la echipe cu ei!

Câştigători: Roman Reigns & Daniel Bryan
Rating: ***3/4

Randy Orton vs. Ali

Random match, dar să zicem că are un backstory. Ali nu şi-a primit numele înapoi, aşa cum s-a scris.

Teoretic a avut sens, vine draft-ul, trebuie să demonstreze ambii ceva, mai mult Ali şi asta s-a întâmplat. Ali a arătat bine, a încasat destule bump-uri, a ieşit într-un mod inedit din RKO. Problema a fost, din nou, Randy Orton. Este atât de clar că nu mai are nicio motivaţie, doar îşi face treaba, mai mult pe autopilot şi pleacă.

În momentul ăsta Orton este mai interesat să se uite la wrestling decât să fie într-un ring de wrestling. Măcar să fie ţinut doar pentru câteva zeci de apariţii pe an, altfel toate meciurile lui vor fi letargice, lipsite de dramatism şi de interesul publicului. Soluţia pentru el ar fi să plece în altă parte, poate i-ar prinde bine o schimbare de flow, de atmosferă. Altfel, mai util ar fi ca antrenor în NXT decât în ring plictisit.

Câştigător: Randy Orton
Rating: **3/4

Women’s Tag Team Championship
Alexa Bliss & Nikki Storm vs. The Kabuki Warriors

Paige nu mai e manager pentru Kabuki Warriors? Şi ce e cu mash-up-ul ăla infect cu două theme song-uri chiar plăcute? În fine, Kairi şi Asuka au făcut ce trebuia să facă încă de la început, anume să câştige titluri într-un meci chiar decent.

Poate cu ocazia asta vor da atenţie cu adevărat diviziei. Există potenţial cu această trecere spre statutul de heel.

Câştigătoare: The Kabuki Warriors
Rating: **3/4

The OC vs. Viking Raiders & Braun Strowman

Deci meciul ăsta a existat doar pentru a pune over confruntarea lui Braun Strowman cu Tyson Fury. Sincer, la început mă aşteptam ca partenerul misterios să fie Ricochet sau Cedric Alexander, iar pentru calitatea meciului ar fi fost o idee bună, dar altele au fost planurile.

AJ Styles e tare şi îşi dă interesul, indiferent unde este poziţionat pe card şi indiferent de cât de mult timp face asta (hei Randy Orton). AJ e la nivelul Ric Flair, don’t @ me.

Câştigători: The OC via DQ
Rating: **1/4

Chad Gable vs. King Corbin

Am înţeles că au fost destul de bune meciurile dintre ei doi, foarte bune dacă ne raportăm la ceea ce poate Corbin, aşa că aşteptam să văd meciul.

Nu mi s-a părut că am văzut vreo sclipire, nu a existat magia prezentă în finala King of the Ring şi mi se pare o prostie schimbarea numelui, dar este posibil ca Gable chiar să devină over. E binevenit feud-ul, oricum nu ştiu ce să facă cu King Corbin. Măcar acum primeşte şi el o reacţie din partea fanilor mulţumită lui The Rock.

Câştigător: Chad Gable
Rating: **1/4

SmackDown Women’s Championship
Bayley (c) vs. Charlotte Flair

La meciul ăsta aproape am adormit. Credeam că o să fie mai interesantă Bayley ca heel sau cu o latură mai de heel, dar nu s-a întâmplat. Din meciurile ei lipseşte dramatismul, tensiunea, la fel s-a întâmplat şi cu Ember Moon, la fel s-a întâmplat şi acum cu Charlotte.

Singurul lucru bun dintr-un nou reign al lui Charlotte ar fi dacă ar primi push un face din divizia feminină.

Câştigătoare: Charlotte Flair
Rating: **

Hell in a Cell Match for WWE Universal Championship
Seth Rollins (c) vs. “The Fiend” Bray Wyatt

What a clusterfuck. De ce lumină roşie? În meciul cu Balor nu a fost. Se tot auzea că acesta va fi finalul, dar mai bine nu îi mai dădeau şansa lui Wyatt dacă mizeria asta au vrut să o facă. Sau dacă tot au vrut să facă meciul, dar să rămână Rollins campion putea să fie Wyatt cel descalificat, deşi şi atunci ar fi existat reacţii negative.

În schimb s-au dus WCW 2000-2001. Seth Rollins o să fie “omorât” de fani pentru o perioadă lungă de timp şi nici lui The Fiend nu i s-a făcut vreo favoare. Nu mai sunt anii 1990 ca să meargă gimmick-urile paranormale, o greşesc grav dacă vor continua aşa cu The Fiend. Îi pot construi meciurile şi fără să îl facă indestructibil, literalmente. Dacă tot s-a ridicat aşa uşor după atâtea lovituri, nu putea să o facă fix cu câteva secunde mai devreme? Show-ul s-a încheiat cu chant-uri “Restart the match”, “A-E-Dub” şi huiduieli peste huiduieli. Dacă ar fi deştepţi, şi-ar da seama de greşeala făcută şi de ceea ce îşi doreşte publicul cu adevărat mâine, la RAW, ar pune titlul pe Wyatt. Altfel, sunt mai interesat de cât de multe hashtag-uri #CancelWWENetwork sunt pe Twitter şi ce rating va avea AEW Dynamite săptămâna aceasta. A fost unul dintre cele mai proaste finaluri de PPV pe care le-am văzut vreodată şi văd că asta este opinia generală.
“Rollins holding up a sign promoting AEW and plugging their wrestlers would have been less advertisement for them than that finish”.

Câştigător: Who the fuck knows
Rating: DUD, dar merită cu minus

Hell in a Cell 2019 a fost un PPV de care nu i-a păsat nimănui, promovat aproape deloc, doar patru meciuri anunţate cu doar câteva ore înainte (şi al patrulea a fost anunţat vineri). Rezultatul a fost în consecinţă. Păcat de cele două meciuri foarte bune de la început care vor fi uitate pentru mizeria care a urmat. Acolo ar fi trebuit să se încheie PPV-ul.