Acasă Regulament pentru sectiunea Vocea Voastra

Regulament pentru sectiunea Vocea Voastra

WrestleBook.RO a implementat pentru vizitatorii site-ului nostru dar si pentru fanii wrestlingului o sectiunea dedicata, intitulata Vocea Voastra unde va puteti exprima parerea vizavi de orice subiect din industria wrestlingului. WrestleBook.RO va pune la dispozitie platforma si expunerea necesara pentru ca parerea voastra sa fie citita de catre fanii de wrestling din Romania.

Pentru a ne trimite un articol spre publicare, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/WrestleBook.RO) si sa ne trimite un mesaj cu textul scris de voi (aveti butonul “send message” in dreapta paginii).

Ne rezervam dreptul de a nu publica articolele care nu au cel putin 500 de caractere, nu sunt scrise corect gramatical sau daca ele sunt facute pentru scopul de a face publicitate catre alte site-uri sau pagini personale.

Daca textul trimis de voi respecta cerintele de mai sus, va fi publicat in sectiunea “Vocea Voastra”, iar numele autorului va fi mentionat la final.