Se pare că Luke Harper nu a surprins doar fanii atunci când a revenit la Pay-Per-View-ul Clash of Champions din acest week-end. Mai multe persoane din cadrul companiei nu aveau habar că el se va întoarce.

Mike Johnson a deschis acest subiect în timpul PWInsider Elite. Aparent, WWE s-a descurcat destul de bine, făcându-l pe Harper nevăzut în backstage.

”Revenirea lui Harper a fost un mare șoc pentru toată lumea. Am vorbit în particular cu persoane din companie, care au spus că Luke nu era în planurile echipei creative. Nu era pe desfășurătorul evenimentului. Nimeni din companie nu părea să știe că se află în arenă. El și-a făcut apariția în mod misterios chiar înainte ca meciul dintre Erick Rowan și Roman Reigns să înceapă. Eram gen: Ce?! Stai, cum?! De unde și până unde…?”

Revenirea lui Harper în WWE a avut un impact mare asupra storyline-ului și l-a făcut pe Roman Reigns să piardă meciul de la Clash of Champions. Se speculează faptul că la Hell in a Cell vom avea un meci team între The Bludgeon Broathers vs. Roman Reigns și un partener misterios.