“RAWactiv” este termenul folosit de echipa WWE de marketing pentru a denumi controlul care il vor avea fanii prin retelele de socializare odata ce Monday Night Raw trece la formatul de 3 ore. Fiecare retea de socializare va influenta intr-un fel sau altul emisiunea prin implicarea fanilor, in urmatorul fel:

 

Twitter – Se va putea vota prin twitter folosind anumite hashtag-uri. De exemplu, intr-un Raw se va pune intrebarea “Ce meci sa aiba loc?” si se va vota cu tag-uri de genul #cagematch, #streetfight #2outof3falls pentru a determina stipulatia. De asemenea cele mai bune comenturi vor fi afisate in timpul transmisiei live.

Tout – In timpul Raw-ului, se vor putea inregistra mesaje video de maxim 15 secunde si trimite direct catre superstarurile WWE. WWE spune ca starurile s-ar putea sa raspunda la mesajele video sau chiar video-ul sa apara la Raw.

Shazam – Este o aplicatie gratis pentru smartphone-uri care, daca va fi accesata in timp ce logo-ul”Shazam Now” va fi pe post, va oferi utilizatorului continut despre Superstaruri si Dive.

Pe langa acestea, WWE promite interactiune pe Facebook, Google Plus, Instagram si altele, dar acestea nu vor infuenta Raw-ul. Ele in mare, vor oferi exact ce ofera si acum, doar ca o vor face sub bannerul “RAWactive”.
Ce parere aveti despre utilizarea retelelor sociale? Ce parere aveti despre termenul “RAWactive”?