Wrestlemania a inceput, si Concursul nostru tocmai s-a terminat. Multumim tuturor participantilor pentru ca sunt fani wrestling, si multumim iar celor de la GameArt.ro pentru premii. Extragerea o sa o facem dupa terminarea PPV-ului.

  • Cine este The Eighth Wonder of the World?

Andre The Giant, sau André René Roussimoff, a primit porecla “The Eighth Wonder of The World” din cauza marimii sale si impactul care il avea de fiecare data cand a fost in ring.

  • Personajul Undertaker are un prenume. Care este acesta? PRENUMELE PERSONAJULUI, NU PRENUMELE LUI MARK CALAWAY

Undertaker a debutat cu numele Kane The Undertaker. Deci, raspunsul corect la intrebare este Kane. 

  • Cine sunt cei doi participanti din primul meci cu scari la Wrestlemania?

Primul meci cu scari la Wrestlemania a avut loc la Wrestlemania 10, si i-a avut ca participanti pe Shawn Michaels si Razor Ramon (Scott Hall).

  • Care a fost primul Wrestlemania tinut intr-un stadion?

Primul Wrestlemania sa fie tinut intr-un stadion a fost Wrestlemania 3. Desi deabia la Wrestlemania 17 s-a inceput traditia de a avea Wrestlemania numai pe stadioane, primul a fost Wrestlemania 3, in Pontiac Silverdome.

  • Care Wrestlemania este considerat de majoritatea fanilor ca fiind cel mai bun Wrestlemania din istorie? 

Probabil cea mai grea intrebare are ca raspuns Wrestlemania 17. Nici un alt Wrestlemania nu a fost atat de complet din toate punctele de vedere. Fiecare meci a avut un feud bun, fiecare meci a fost bun spre grozav, si a doua zi… TREBUIA sa te uiti la Raw. Poate ca fiecare om are un moment favorit de la alt Wrestlemania, dar 17 ramane cel mai bun dintre cele mai bune. Nu a avut un moment de neuitat, sau 2, sau 3… ci a fost un show de neuitat.