Studiourile WWE si Twentieth Century Fox au anuntat ca Randy Orton va juca in filmul 12 Rounds: Reloaded. In 2009, John Cena a jucat in filmul 12 Rounds produs doar de studiourile WWE.

WWE.com a anuntat:

[quote type=”large” align=”left”] Orton va juca rolul unui paramedic, ce se vede prins intr-un joc de-a soarecele si pisica de 12 runde. Timpul nu este de partea paramedicului pentru ca viata nevestei lui este in joc, iar el trebuie sa-si dea seama de ce a fost ales sa participe in acest joc[/quote]

Randy Orton a revenit in WWE saptamana aceasta la RAW, dupa ce a fost suspendat 60 de zile. Filmarile pentru 12 Rounds: Reloaded vor incepe in septembrie si se vor face in Vancouver. Este posibil ca Orton sa lipseasca mai multe saptamani dupa PPV-ul Night Of Champions pentru a filma 12 Rounds.

Filmul este scris de David Benullo si regizat de Roel Reine care a mai facut filme precum: The Scorpion King 3: Battle for Redemption si Death Race: Inferno.

In martie, Orton trebuia sa joace in filmul The Marine: Homefront, produs de studiourile WWE si Fox, dar a fost inlocuit de The Miz, dupa ce ambele companii au primit notificare ca Orton a dezonorat in trecut Marina americana. Orton a mai jucat intr-un film produs de WWE, intitulat That’s What I Am.