În urma show-urilor Wrestling Dontaku, New Japan Pro Wrestling a anunţat primele meciuri pentru PPV-ul din luna iunie, Dominion.

Hirooki Goto îşi va apăra titlul NEVER Openweight împotriva a doi adversari – Taichi şi Michael Elgin. Ambii l-au provocat pe Goto recent şi astfel au oportunitatea în Osaka să câştige titlul capturat de Goto la Wrestle Kingdom. Dacă Taichi a fost promovat recent în divizia heavyweight, Michael Elgin este deja un personaj consacrat în companie, fiind fost campion Intercontinental.

Cei doi membri Los Ingobernables de Japon, EVIL & SANADA, îşi vor apăra titlurile IWGP Tag Team împotriva The Young Bucks. Matt şi Nick Jackson, deja legende în divizia junior heavyweight la echipe, au primul lor meci pentru “aur” după promovarea la heavyweight.

În urma atacului de la Wrestling Dontaku, Tetsuya Naito îşi va apăra titlul IWGP Intercontinental împotriva lui Chris Jericho. Pentru Y2J va fi al doilea meci din acest an în Japonia, după cel avut cu Kenny Omega la Wrestle Kingdom.

Main event-ul show-ului va fi al patrulea duel dintre Kazuchika Okada, campionul absolut din NJPW, şi Kenny Omega. Okada a câştigat primul meci, cel de la Wrestle Kingdom 11, în timp ce Omega l-a câştigat pe cel din cadrul turneului G1 Climax de anul trecut. Fix în urmă cu un an, tot la Dominion, cei doi au terminat la egalitate după un meci de o oră. De data aceasta nu va mai există limită de timp, iar meciul va fi unul de tip 2 out of 3 falls.

De asemenea, NJPW a anunţat că Rey Mysterio va lupta în Osaka, dar momentan adversarul său nu a fost anunţat. Mysterio era programat să aibă un meci cu Jushin Thunder Liger la Strong Style Evolved, în Statele Unite, dar fostul campion mondial din WWE a suferit o accidentare înainte de show, dar a promis că se va întoarce.

MatchNotesTime Limit
Hirooki Goto (c) vs. Taichi vs. Michael ElginNEVER Openweight Championship 3-Way Match60
Los Ingobernables de Japon (EVIL & SANADA) (c) vs. The Young Bucks (Matt Jackson & Nick Jackson)IWGP Tag Team Championship Match60
Tetsuya Naito (c) vs. Chris JerichoIWGP Intercontinental Championship Match60
Kazuchika Okada (c) vs. Kenny OmegaIWGP Heavyweight Championship Match–No Time Limit, 2 out of 3 Falls