WWE a anunţat primii opt wrestleri din turneul de anul acesta din Marea Britanie. Ceilalţi opt participanţi vor fi anunţaţi vineri.

Primele meciuri din turneu vor avea loc la Download Festival între 8 şi 10 iunie. Cei opt câştigători din acele meciuri se vor înfrunta pe 18 iunie în Londra, urmând ca cel care va câştiga turneul să aibă meci cu Pete Dunne pentru titlul United Kingdom ziua următoare tot în Royal Albert Hall.

“Liverpool’s #1” Zack Gibson – A semnat de curând cu WWE şi toate zvonurile îl dădeau în turneu. A apărut la Wrestlemania Axxess din acest an, în acest moment este campion la echipe în PROGRESS alături de un alt superstar semnat de WWE, James Drake. În UK este considerat unul dintre cei mai buni talkeri şi personaje heel.

“Iron Man” Joe Coffey – Scoţian, de aceea este des întâlnit în Insane Championship Wrestling, dar apare şi în Defiant, fostul WhatCulture Pro Wrestling.

“Gentleman” Jack Gallagher – Gallagher este deja cunoscut publicului WWE, fiind un personaj activ în divizia cruiserweight.

“Bastard” Dave Mastiff – Un wrestler cu un fizic şi un stil de luptă asemănător lui Kevin Owens. Poate interpreta şi un comedy character, fapt dovedit în anul (2016) petrecut în PROGRESS.

Kenny Williams – Un high flyer scoţian care a debutat chiar seara trecută la 205 Live.

“Mexican Sensation” El Ligero – Un veteran al ringului, foarte apreciat în Marea Britanie. Un dark horse în adevăratul sens al cuvântului, a apărut prin cam toate indies-urile britanice, Impact Wrestling, chiar şi în România.

Joseph Conners – A apărut şi în prima ediţie a turneului unde a dovedit că poate interpreta un heel solid.

Amir Jordan – Din Pakistan, dar este prezentat ca fiind din UK pentru a putea intra în turneu. A fost antrenat de Lance Storm şi la PROGRESS Wrestling School. Are puţină experienţă, dar WWE şi în primul turneu a adus un astfel de wrestler.