Women’s Battle Royal (Kickoff)

Încep prin a spune că tratez acest meci, ca de altfel mai multe de pe card, cu ideea că rezultatul chiar contează şi echipa creative chiar are ceva pentru acel wrestler.

Mi-ar plăcea să câştige mai multe femei de aici, toate cred că au potenţial de a face ceva interesant, personal aş vrea să câştige Sonya Deville, pentru că a fost lăsată puţin în umbra lui Mandy Rose şi ar fi frumos să primească şi ea un title shot în SmackDown.

Cu adevărat, cred că va câştiga Lacey Evans, cel puţin aşa am tot citit. Neapărat Asuka trebuia să fie ultima eliminate. Ca durată, mă aştept să fie de maxim 10 minute.


Andre The Giant Memorial Battle Royal (Kickoff)

Din nou, mă gândesc că au ceva serios pentru câştigător. Ca primă opţiune, cred că este Braun Strowman, care parcă a dispărut din prim-plan în ultima perioadă. Mie mi-ar plăcea să fie Andrade câştigător şi recompensat cu un title shot la United States la următorul SmackDown.

Din ce îmi aduc aminte din anii trecuţi au fost decentele meciurile astea, oricum nu prea sunt băgate în seamă.


Buddy Murphy (c) vs. Tony Nese
WWE Cruiserweight Championship (Kickoff)

Sincer, mă aşteptam să pună meciul ăsta în main card doar că să îi lase pe Revival în pre-show. În plus, ca opener chiar ar fi prins, băieţii chiar ştiu să lucreze, iar un public ca la WrestleMania i-ar aprecia la adevărata lor valoare. Dar despre ce vorbim, până şi meciul dintre Neville şi Austin Aries a fost lăsat în pre-show.

Sunt indecis cui să îi atribui victoria. Povestea ar spune Tony Nese, ca să fie şi un feel good moment pentru Nese, dar nu mi se pare un personaj atât de solid pentru a pune titlul pe el, aşa că Buddy Murphy va reţine şi aici.


The Revival (c) vs. Curt Hawkins & Zack Ryder
RAW Tag Team Championship

Meci adăugat pe ultima sută de metri. La cum au fost trataţi Revival în main roster şi în special de când au apărut zvonurile că vor să plece, nu m-ar mira ca Hawkins să facă pin-ul. Nici nu spui că sunt campioni, aici e clar o pedeapsă pentru că nu vor rămâne, dar nici Dawson şi Wilder nu par foarte afectaţi ştiind că sunt ultimele zile în companie. Sper să îi văd pe viitor undeva unde vor fi trataţi aşa cum merită.


Roman Reigns vs. Drew McIntyre

Pentru prima oară după mulţi ani în care Roman Reigns nu este în centrul atenţiei la WrestleMania şi asta cred că este un lucru bun. Aici au ocazia să îi restarteze personajul, să o ia mai încet cu push-ul, iar o victorie a lui McIntyre ar fi esenţială, nu doar de asta, dar şi pentru că scoţianul şi-a cam pierdut din hype în ultima perioadă, un fapt întâlnit la mai mulţi wrestleri de calibru din RAW. Dubios.

Meciul ar trebui să fie unul entertaining atât timp cât o ţin pe big moves şi sub 15 minute.


The Hug ‚n’ Boss Connection (c) vs. Beth Phoenix & Natalya vs. Nia Jax & Tamina vs. The IIconics
WWE Women’s Tag Team Championship

Văd inutile aceste titluri, dar asta cred că e scuza lor ca să nu gândească poveşti şi pentru restul diviziei feminine, în afară de fetele care sunt în programul pentru titluri.

Ar fi fost frumos să fie şi două fete din NXT, aşa cum au promis la începutul reign-ului. Cred că vor câştiga Nia Jax şi Tamina, pentru că mai e nevoie şi de heat, cu pin pe Beth şi Natalya, ca să continue feud-ul cu Sasha şi Bayley, deşi opţiunea mea ar fi fost The IIconics.


The Usos (c) vs. The Bar vs. Aleister Black & Ricochet vs. Shinsuke Nakamura & Rusev
SmackDown Tag Team Championship

The Usos vs. six single guys, aşa cum a comentat cineva pe pagina noastră de Facebook. Ar trebui să fie un meci grozav, urmând să fie, probabil, supraapreciat, dar cu toată seriozitate, ar trebui să vedem fast paced action timp de vreo 12-15 minute, depinde şi cât va dura show-ul în total. O durată bună ar fi undeva pe la 15, dar îl văd să aibă şi mai puţin.

Mi-ar plăcea să ia titlurile Black & Ricochet. Nu sunt de acord cu ei în divizia la echipe, pentru că au destul talent să se ridice şi singuri, dar măcar să îi ţină aici până când găsesc ce să fac cu ei. Doar să nu aibă un capăt de linie cariera lor single în main roster înainte să fi început.


Samoa Joe (c) vs. Rey Mysterio
United States Championship

Rey Mysterio s-a accidentat şi la momentul scrierii articolului nu există informaţii dacă va fi sau nu în meci. Soluţia de back-up este Kevin Owens, deşi aş vrea să îl văd şi pe Andrade în meciul pentru titlu.

Credeam că vor merge pe un Mysterio vs. Andrade, mă aşteptam la ceva măreţ, mask vs. hair, title vs. hair or something like that, dar am rămas doar cu meciurile acelea foarte bune de la SmackDown.

Owens vs. Joe este un matchup interesant, la fel ca şi cel plănuit iniţial, aşadar meciul ar trebui să fie unul bun. Titlul ar trebui să rămână pe Joe, oricum mi s-a părut o lipsă de creativitate uriaşă la titlul United States.


„The Demon” Finn Balor vs. Bobby Lashley
Intercontinental Championship

Sincer, fără să caut pe Google, nici nu ştiu care dintre ei doi este acum campion. Am văzut că e Lashley, iar în card-ul de pe site l-am pus pe Balor, atât de în ceaţă m-a băgat meciul acesta.

Balor ar fi opţiunea ideală, având în vedere că va fi şi „The Demon”. Curios sunt care e explicaţia kayfabe pentru care nu l-a adus cu Brock Lesnar.

Lashley e plictisitor şi nici ce i-au dat până acum nu îl ajută. Poate face Balor squash pe el aici şi în câteva luni vedem cum îl bate Lio Rush la RAW.


Kurt Angle vs. Baron Corbin
Retirement Match

Va fi cumplit să mă uit la acest meci şi nu ar fi contat cine era în locul lui Corbin, Angle este accidentat şi, dacă anul trecut a arătat rău, anul acesta va arăta şi mai rău şi nici nu e Corbin genul de wrestler care să îl care.

Nu poţi să faci niciun meci scurt, pentru că nu se cade fiind ultimul, dar realmente va fi un chin de privit, din păcate.


The Miz vs. Shane McMahon
Falls Count Anywhere Match

Nu sunt foarte interesat de acest meci, deşi e interesant unde vor să se ducă cu Miz face.

E clasicul meci al lui Shane McMaohn la WrestleMania, i-au dat stipulaţia aia ca să se arunce de pe ceva, altfel tot ce ar fi făcut în meci ar fi fost un Spear şi o duzină din loviturile alea extrem de fake de pumn.


AJ Styles vs. Randy Orton

This should be good, mai multe nu prea am ce să spun. Nu vreau să spun că e dream match, pentru că e un termen prea des folosit în aceste timpuri, dar Orton e unul dintre wrestlerii din WWE pe care ai fi fost curios să îl vezi împotriva lui AJ atunci când acesta nu era în companie.

Nici nu ştiu pe cine ar ajuta mai mult victoria. Orton e in limbo momentan, iar AJ pare că tot nu şi-a revenit după ce a pierdut titlul. În mod normal aş zice ca AJ să câştige, dar e posibilă o victorie a lui Orton în cazul în care vor să îl trimită în main event, iar AJ va ajunge în RAW.


Triple H vs. Batista
No Holds Barred Match / Triple H’s career on the line

În sfârşit Batista a primit ceea ce a vrut, pe bune, de câţiva ani. Sunt curios să îl văd în ce formă e acum, deşi niciodată nu a fost el mare wrestler, dar a avut star power şi parcă de când a devenit actor a început să aibă promo-uri mult mai bune.

Cred că e evident că Batista va pierde şi acesta va fi send off-ul lui, pentru că asta şi-a dorit, un ultim program cu Triple H. Şi ar fi inutil ca Hunter să piardă, din moment ce nu ştii când va mai fi nevoie de el în ring.


Daniel Bryan (c) vs. Kofi Kingston
WWE Championship

În primul rând, nu înţeleg de ce e atât de mare hate-ul pe Kofi Kingston, nu e ca şi cum de parcă toată lumea a uitat la ce se uită, să ne aducem aminte ce campioni WWE au fost de-a lungul timpului. Bryan este wrestler-ul meu preferat şi îmi place enorm ca heel, îşi joacă rolul perfect, dar fuck it, e WWE, nu e sfârşitul lumii că Kofi Kingston va fi campion. Şi faţă de alţii, chiar au motive dacă vor lua această decizie.

New Day este o maşină de bani pentru WWE, nu doar din tricouri, vin cu atât de multe idei, încât cred că au sute de produse pe shop-ul WWE. Iar lui Vince McMahon îi plac banii, iar într-o perioadă în care rating-ul la TV nu mai este atât de important, nu cred că va fi o problemă dacă Kofi nu va fi un draw din poziţia de campion, deşi nu cred că este cazul.

În plus, Bryan nu va fi prezent la show-ul din Arabia Saudită şi chiar dacă l-au mutat în mai, mai devreme sau mai târziu va fi nevoie să piardă titlul, de ce să nu o facă acum. Chiar dacă storyline-ul a fost mult tras de păr şi Kofi a devenit over dintr-o întâmplare, contează că e over. As fuck.

Putem să o luăm şi pe clişeul ăla, că a muncit mult, e de atâţia ani în companie, bla, bla. Sau putem să spune că ar fi răsplata după ce i-a făcut Randy Orton în urmă cu mai mulţi ani. Tot ce vreau să spun este că titlul WWE oricum nu mai înseamnă foarte mult acum, din păcate, iar Kofi campion nu este una dintre cele mai proaste idei pe care le-au avut, nu mai trebuie tratat totul atât de serios când urmăreşti produsul WWE, să fim serioşi, ştim la ce ne uităm.

În această notă, mi-ar plăcea să văd la SmackDown un turn al lui Mustafa Ali şi apoi un meci între ei la următorul PPV. Just for lulz.


WWE Universal Championship
Brock Lesnar (c) vs. Seth Rollins

Când îl ai campion pe Brock Lesnar înainte de WrestleMania, ştii că storyline-ul nu va fi unul solid, dar din cauza accidentării lui Rollins, a fost şi mai slab.

Nu am mai auzit noutăţi despre starea lui medicală, dar sper să fie 100%, altfel există pericolul să vedem chiar un squash al lui Lesnar. Nu sunt în totalitate convins că va reţine, dar dacă se va întâmpla nu ar trebui să fie o surpriză, deşi ar fi păcat pentru tot ceea ce a făcut Rollins în ultimul an calendaristic.


Ronda Rousey (c) vs. Charlotte Flair (c) vs. Becky Lynch
WWE RAW/SmackDown Women’s Championship

Primul amănunt care mă tulbură când vine vorba de acest meci este durata. Dacă Charlotte şi Becky pot să ducă un meci lung, nu ştiu cât de competentă este Ronda Rousey, deşi în trei ar trebui să fie mai uşor. Cred că asta va fi şi marea problemă a meciului.

Chiar dacă mişcarea WWE-ului se alătură trend-ului feminist din această perioadă, de data aceasta au acoperire pentru că storyline-ul chiar este cel mai hot din WWE în acest moment, chiar dacă a avut ups and downs de-a lungul build up-ului.

Motive au toate trei ca să plece cu toate titlurile, dar mi s-a părut de prost gust să bagi şi titlul din SmackDown acolo, e de înţeles totuşi de ce au făcut-o. Întrebarea rămâne în continuare, după WrestleMania vor fi unificate titlurile?

Revenind la câştigătoare. Ronda are şanse mari din punctul meu de vedere, asta în cazul în care nu pleacă sau îşi ia o pauză după. Să nu uităm că este cel mai important nume din divizia feminină şi chiar din întreaga companie şi nu ar fi prima oară când este băgată în faţă în scurta ei aventură în WWE, iar cum main event-ul este unul istoric, nu ar fi o surpriză să plece cu ambele titluri.

Dar tocmai pentru că este un eveniment istoric, iar mainstream media va relata mult de aici, decizia cea mai bună ar fi să bună titlurile pe Becky Lynch. E una de-a lor, e clar cel mai over personaj din acest meci şi, SURPRIZĂ, ar avea logică şi din punct de vedere al storyline-ului. A trecut prin atâtea ca să câştige meciul Royal Rumble, ca să fie inclusă ulterior în meciul acesta, trebuie să îşi ducă povestea la bun sfârşit.

Totuşi, într-un gest absolut porcesc al WWE-ului şi ca să râdă în faţă unei mase mare de fani, pentru că oricum s-a mai întâmplat asta în trecut, ar putea să pună ambele titluri pe Charlotte Flair pentru că, kayfabe, reprezintă excelenţa din divizia feminină, ar apărea şi Ric Flair pe acolo şi s-ar încadra în tiparul gimmick-ului ei.


E un card interesant pentru WrestleMania, deşi sunt sigur că va obositor de privit. Mie mi se par obositoare şi PPV-urile normale, iar acesta va avea şapte ore sau ceva de genul. Important e să nu mai luăm totul din WWE atât de în serios şi să consumăm show-ul de duminică noapte cu ceva alcool (dar nu mult), ca să putem să ajungem în acel punct în care să nu fim atât de afectaţi de deciziile de booking. Şi să nu uităm că avem un weekend plin cu wrestling grozav, de toate pentru toţi şi asta ar trebui să fie cea mai frumoasă perioadă a anului pentru un fan, hardcore sau casual, al acestui fenomen.