Intr-o postare recenta de pe blogul sau personal, JRsBarBQ.com,”Good Ol'” Jim Ross a spus ca in aceasta saptamana a fost acasa, pregatindu-se pentru PPV-ul Hell in a Cell de duminica.

Hall of Famer-ul a vorbit si despre CM Punk vs. Ryback, spunand ca, desi a observat toate reactiile negative si predictiile facute, el “va trage concluziile dupa ce a vazut meciul, deoarece totul se intampla in ring.”

Despre intoarcerea lui Jerry “The King” Lawler la masa comentatorilor:Nu sunt sigur cand @JerryLawler se va intoarce, dar e posibil sa fie in acest an, adica undeva in noiembrie sau decembrie. Sunt fericit sa ii tin scaunul cald lui King pana cand doctorul spune ca el poate reveni la calatoriile saptamanale etc. pentru a comenta Raw in fiecare luni seara. Jerry se simte grozav si situatia lui se imbunatateste in fiecare zi. El se relaxeaza si se bucura de viata. De fiecare data cand ma gandesc la infarctul lui ma gandesc doar la cat de norocos este Jerry sa fie in viata si daca nu ar fi fost in locul in care a fost cand s-a intamplat, probabil ca ar fi murit”.