1. Shawn Michaels vs Undertaker- Bad Blood 1997

Analiza: Unul dintre cele mai perfecte meciuri vazute de mine vreodata si de personal, consider ca e cel mai bun meci din cariera amandurora, nu doar al lui HBK. Pentru storyline-ul dintre cei doi de la aceea vreme si pentru primul meci Hell in a Cell, chiar a fost perfect. Da, acesta a fost primul bout Hell in a Cell din istorie si cu siguranta a ridicat stacheta foarte sus, atat de sus incat nu mi se pare ca a fost egalat de alt meci de acest gen pana acum, chiar daca unele trebuie sa recunosc ca s-au apropiat din punct de vedere al calitatii.

Chiar daca Undertaker merita felicitat pentru acest bout, in continuare cred ca 80% daca nu mai mult din meritul acestui bout ar trebui sa ii revina lui Shawn, deoarece acesta a incasat niste bump-uri fenomenale pentru a-l pune over pe Taker si cat de brutala poate fi structura metalica in care el si Taker au fost inchisi. Daca vreti sa ii multumiti cuiva pentru cat de faimos este gimmick-ul “Hell in a Cell”, multumit-i lui HBK, deoarece acesta a fost cel care a facut cusca sa pare extrem de brutala in acest bout. De asemenea, selling-ul si storytelling-ul sau de supravietuire au fost fantastice aici, facandu-l pe Undertaker sa arate excelent, chiar si atunci cand Michaels domina bout-ul.

Cred ca in continuare o sa consider acest meci cel mai bun din cariera lui Shawn Michaels, fiindca il scoate cel mai bine in evidenta ca si wrestler, arata cel mai bine cine a fost HBK cu adevarat, un wrestler aproape perfect, care intr-o zi buna nu putea fi intrecut de nimeni in ring.