2. Shawn Michaels vs Undertaker- Wrestlemania 25

Analiza: Ca si fan, una dintre cele mai mari dileme care in continuare ma preocupa, este daca imi place mai mult acest meci decat Hell in a Cell Match-ul dintre cei doi, sau nu? Dupa ultima vizionare a ambelor bout-uri am realizat ca bout-ul dintre ei din 97′ mi-a placut mai mult, insa asta nu inseamna ca parerea mea nu se poate schimba. Din punct de vedere al calitatii, mi se pare ca este greu sa gasesti 2 meciuri care sa fie atat de egale.

Ok, nu cred ca mai trebuie sa va spun cat de fenomenal este acest meci, cred ca orice fan l-a vazut macar o data si a considerat ca este macar un meci bun, intre 2 legende ale wrestlingului profesionist. Buildup-ul meciului a fost si el fantastic si simt ca acest lucru trebuie mentionat, fiindca de multe ori poate fi trecut cu vederea. Intregul storyline, cu “ligth vs dark” a fost bun si interesant.

Actiunea din ring a fost de-a dreptul fenomenala, motivul pentru care imi place mai mult decat meciul dintre cei doi de la Wrestlemania 26 fiind exact acesta, fiindca mi s-a parut un meci mai smooth si mai “curat” pe alocuri, chiar daca slopiness-ul din 2010 a avut rolul sau, asa cum am mai mentionat. Oricum, daca vreti sa gasiti definita unui meci epic, uitati-va la acesta. Cele mai bune nearfall-uri pe care am avut vreodata onoarea sa le vad intr-un meci, precum si 2 performante cum le vezi odata intr-un deceniu ca sunt combinate in ring de 2 wrestleri. De departe unul dintre cele mai bune meciuri din cariera amandurora si era doar normal ca unicul meci din cariera fiecaruia care sa fie mai bun decat acesta sa aiba loc tot intre ei.