3. Shawn Michaels vs Mankind- In Your House: Mind Games 

Analiza: Daca ma veti intreba vreodata care cred ca este cel mai bun meci din cariera lui Mick Foley, cu siguranta va voi indruma catre acesta. A fost o adevarata bataie, fiind poate cel mai bun brawl pe care am avut vreodata onoarea sa il vad. Acesta a fost bout-ul care a aratat lumii o alta fata a lui HBK, acesta surprinzandu-l pe Mankind aici cu intensitatea si agresivitatea sa, fiind egale cu cele ale lui Foley din acest meci. Storytelling-ul bout-ului a fost genial, la fel ca si chimia dintre cei doi, Shawn si Foley lucrand excelent impreuna in acest meci.

Acesta a fost un meci care a deschis ochii multor fani, in privinta mai multor lucruri cand vine vorba de cei 2 wrestleri. Daca Foley inainte de acest bout era considerat doar un wrestler hardcore, care da usor gres daca este luat din acel mediu foarte violent, acesta ne-a aratat in acest meci ca poate foarte usor sa aiba si un meci de wrestling clasic, fara nici o arma implicata, cat despre HBK, a fost meciul in care le-a aratat tuturor ca este mai mult decat un wrestler tehnic sau spectaculos, le-a aratat tuturor ca poate sa devina extrem de agresiv atunci cand e nevoie si ca poate sa fie la fel de intens in ring ca si cel mai agresiv wrestler de la aceea vreme din WWE.

Un meci care eu personal simt ca din multe puncte de vedere le-a definit cariera celor doi, tocmai de aceea merita sa fie inclus atat de sus pe aceasta lista.