4. Shawn Michaels vs Undertaker- Wrestlemania 26

Analiza: Cel mai tragic meci pe care l-am vazut vreodata live. Stiam finalul, deoarece nu ma asteptam ca Shawn sa il invinga pe Undertaker aici, insa asta nu inseamna ca a durut mai putin atunci cand am vazut finalul carierei celui mai bun wrestler din istorie, in opinia mea. Nu cred ca voi mai reusi sa ma atasez vreodata de un wrestler la fel cum am facut-o de Shawn Michaels, insa asta nu este neaparat ceva rau.

Era normal ca HBK sa isi incheie cariera cu un meci perfect, tocmai de aceea asteptarile pentru acest meci erau foarte mari, mai ales dupa bout-ul de la Wrestlemania 25. Chiar daca nu mi s-a parut mai bun decat acela, mi s-a parut putin mai realist, slopiness-ul care a mai aparut pe alocuri, scotand excelent in evidenta oboseala celor doi wrestleri implicati in acest bout, aratandu-ne cat de importanta este victoria pentru cei doi. Povestea meciului a fost si ea bineinteles fantastica, atat HBK, cat si Undertaker, punandu-si in joc cele mai importante 2 lucruri pe care le aveau.

Ce mi-a mai placut a fost modul subtil prin care HBK ne-a trecut prin mai multe momente importante din cariera sa in acest bout, trecand de la un stil metodic, tot mai mult catre un stil plin de riscuri, in care se urca pe corzi si face orice pentru a-l infrange pe Undertaker. Finalul a fost si el perfect, fiind unul dintre putinele din wrestling care chiar m-a facut sa plang. Un meci extrem de emotionant, care trebuie urmarit macar o singura data de orice fan al wrestlingului.