5. Shawn Michaels vs Kurt Angle- Wrestlemania 21

Analiza: Pentru mine, acesta ramane main-eventul “ascuns” al acestui Wrestlemania, fiind de departe cel mai important de pe card-ul show-ului din 2005. Acest bout s-a ridicat fara indoiala la nivelul asteptarilor, fiind un adevarat “tehncical masterpiece” oferit de cei doi. Tin minte cat de surprins am fost cand am vazut prima oara bout-ul, cat de bine a reusit HBK sa tina pasul in ring cu Kurt Angle la podea, acolo unde Angle este discutabil, poate cel mai bun mat wrestler din istorie. Shawn nu s-a ferit sa intre in zona de comfort a lui Kurt, aratandu-ne tuturor ca poate fi un tehnician de senzatie atunci cand e nevoie.

Mi se pare ca atunci cand acest meci este analizat, lumea este mult prea dura. Storytelling-ul chiar a fost perfect, cu HBK decizandu-se sa lucreze un meci clasic de-al lui Angle, tocmai pentru a-i distruge strategia acestuia, care nu se astepta la o astfel de abordare din partea lui Michaels. Mat wrestling-ul din acest meci este genial, la fel ca toate contrele pe care cei doi le-au impartasit.

Cred ca acest meci este unul dintre cele mai controversate din istorie, cand vine vorba de nota finala a bout-ului, insa mie mi s-a parut perfect din toate punctele de vedere.