Moose defeated Mike Bennet- No Holds Barred Match

 

Analiza: This was great! Nu cunosc foarte bine acest storyline dintre cei doi, insa storytelling-ul foarte bun din ring m-a convins ca cei doi chiar se urasc. Plus ca, m-am uitat si la bout-ul lor de ieri de la Impact, care a fost bun, insa acesta a fost cu mult peste. Chiar au primit toate ingredientele necesare pentru a face un meci bun si cei doi nu au dezamagit deloc.

Moose este unul dintre “placerile mele vinovate”, in contextul in care sunt un fan destul de mare al stilului sau din ring, insa aici a fost ajutat si de Bennet care mi se pare ca este criticat mult prea mult. Tipul este un heel foarte bun, care de cand a ajuns in TNA a crescut si din punct de vedere al modului in care lucreaza un meci.

Deobicei meciurile fara descalificari din TNA sunt fun, deoarece wrestleri acestei companii sunt tot timpul dispusi sa se sacrifice pentru un meci bun, insa acesta a avut si un storytelling foarte bun, nu doar spot dupa spot aruncat in ring. Mi-a placut destul de mult, putin mai mult decat openerul.

Rating: ***3/4