Chaos reigns supreme in the opener

Analiza: This was not good. Imi pare rau, insa opener-ul RAW-ului este deja aproape identic saptamana de saptamana, doar daca il schimbi putin, nu inseamna neaparat ca il imbunatatesti. Ma enerveaza faptul ca Owens este in continuare tratat ca un campion mondial incompetent. Pe bune, daca cineva isi doreste sa devina un writer pentru vreo companie de wrestling, ar trebui sa invete foarte multe din  booking-ul WWE-ului pentru Owens din ultimele 3-4 luni, fiind un mare exemplu de: ASA NU!

Y2J este in continuare entertaining, in timp ce Reigns devine tot mai enervant in rolul sau actual de campion US, mai ales cand il vad cum duce acel titlu catre ring, de parca ar fi un ghiozdan de scoala, pe care nu stie unde sa il arunce mai repede. Interventia lui Braun, precum si cea a lui Seth au fost previzibile, deoarece un meci intre cei doi era previzibil pentru acest RAW.

Asta face acest brand cel mai bine in momentul de fata: nu te face sa ghicesti, deoarece cam stii cum va arata show-ul inca de dinainte sa inceapa. Boring stuff.