Stone Cold is in the HOUSE! Also, Brock Lesnar and Undertaker open RAW

Analiza: N-am fost niciodata cel mai mare fan al lui Steve Austin, but DAMN, a fost extrem de bine sa il vad din nou la RAW. Motivul pentru care nu va mai exista niciodata un Stone Cold, il puteti vedea inca de la inceputul acestui RAW, atunci cand Austin a primit un pop… gen WOW. This is a larger than life wrestler, kids. Sunt curios cati dintre starurile actuale ale WWE-ului vor primi un pop asemanator la 12 ani dupa retragerea lor.

Revenind la acest segment, pot spune ca a fost un opener destul de bun al RAW-ului. Austin si-a jucat ca intotdeauna caracterul la perfectie si a facut o treaba buna inainte sa le predea stafeta lui Undertaker si Brock, care si-au continuat rivalitatea aici.

Promo-ul lui Heyman a fost unul foarte bun, lucru nesurprinzator, atunci cand discutam de Heyman, iar promo-ul lui Undertaker a fost.. ok. Sa zicem doar ca “Fenomenul” nu a fost niciodata cel mai bun talker. Asa cum am spus, un inceput bun de show, insa nu pot sa nu mentionez faptul ca ma asteptam sa vad mai mult din partea lui Brock si a lui Taker, la ultimul show inaintea meciului de Duminica.