Jushin Thunder Liger defeated Tyler Breeze

Analiza: Inainte de toate haideti doar sa ne gandim la faptul ca Jushin Liger are 50 de ani si va lupta aici pentru prima oara intr-un ring al WWE-ului. Impotriva lui Tyler Breeze. Inteleg, de ce poate pentru unii nu e cine stie ce, insa pentru o multime de fani care au crescut cu Liger, este o treaba destul de serioasa si de incredibila. Can’t fucking wait for this match.

Liger se misca incredibil pentru cineva in varsta de 50 de ani si ne arata ca sunt putini workeri in ziua de azi care stiu sa “lucreze” un public la fel de bine ca el. Un meci fun si foarte bun pentru cele 8 minute primite. Openerul perfect pentru acest show care se anunta a fi incredibil.

That was an awesome sommersault plancha! Liger is the BOSS! S-a vazut ca s-a distrat foarte tare in ring aseara. Cat despre Breeze, ei bine intrarea sa de aseara m-a facut doar sa ma gandesc cat de mult potential ar putea avea acesta, in ceea ce priveste o intrare foarte spectaculoasa la Wrestlemania in cativa ani.

Un meci care sincer m-a facut sa ma simt ca un copil din nou. Liger a carat acest meci foarte bine, iar Tyler a “vandut” foarte bine pentru el.

Rating: ***1/4