Hideo Itami defeats Tyler Breeze

Analiza: Un meci foarte bun pentru timpul care le-a fost acordat. Aceasta a fost dupa parerea mea, cea mai buna performanta a lui Hideo de cand a venit in WWE anul trecut, a parut extrem de comfortabil cu stilul cu care a lucrat meciul, iar acele lovituri de picior au fost fantastice. Merita mentionat si selling-ul incredibil al lui Tyler Breeze, care l-a facut pe Itami sa arate extrem de bine in acest meci.

Cred ca acest meci a fost alegerea perfecta pentru opener-ul serii. Singura problema pe care o am cu acest meci este faptul ca Hideo nu a “vandut” atat de bine acele atacuri asupra genunchiului sau realizate de Breeze. Defapt, mai bine spus, isi amintea sa “vanda” putin loviturile in anumite momente, apoi uita in urmatoarea secunda. Se vede ca este obisnuit cu no-sellingul din Japonia si ar fi putut foarte bine sa mearga pe aceea ruta aici, insa nu prea poti sa vinzi o accidentare la un moment dat si sa uiti de ea cand te pregatesti sa iti executi urmatoarea miscare. Si da, pentru cei care au mentionat pe internet acest lucru, loviturile de picior ale ambiilor wrestleri au facut acest meci unul foarte bun si in ciuda a ceea ce spun unii, acest lucru nu este deloc rau. Uitati-va doar la loviturile astea, SICKKKK:

Un opener foarte bun pentru un show cu un potential imens. Sper sa vedem in continuare performante la fel de bune din partea lui Hideo Itami.

Rating: ***1/2