Katusyori Shibata(c) defeated Will Ospreay- RPW British Heavyweight Title Match

 

Analiza: Acest meci este putin mai complex din punct de vedere al backstory-ului, decat alte meciuri ale lui Shibata, in mare parte datorita faptului ca Katusyori a avut un motiv real pentru a-l distruge pe Ospreay, inafara de faptul ca se afla in coltul opus al ringului. Englezul a reusit de mai multe ori sa il enerveze pe Shibata in interactiunile lor, ba chiar avand tupeul sa il provoace pe acesta la dueluri strong-style, iar aceasta lipsa de respect nu a facut altceva decat sa il enerveze la culme pe fostul luptator de MMA.

Shibata este un wrestler special, in ideea in care a reusit sa devina un maestru al staredown-ului, facand orice meci al sau sa para epic inca din primele 30 de secunde. Oricum, oricat de mult l-as iubi pe acesta si stilul sau din ring, acesta a fost showcase-ul lui Ospreay mai mult sau mai putin, care ne-a aratat ca poate sa fie un wrestler credibil in Japonia si ca e un strong-styler cu destul de mult potential, daca a reusit sa duca un bout cap-la-cap cu Shibata, din acest punct de vedere. Shibata chiar a fost oponentul perfect pentru acesta aici, deoarece chiar l-a lasat sa execute o multime de manevre si sa faca un show fabulos.

Cred ca acest meci a functionat atat de bine, deoarece a mers pe reteta meciurilor lui Shibata, Ospreay reusind sa se plieze perfect pe acest model si consider ca ar trebui felicitat pentru acest lucru, deoarece nu multi wrestleri din lume pot duce un meci fenomenal cu Shibata.

Rating: ****1/2