SANADA&EVIL&BUSHI def. Hiroshi Tanahashi&Manabu Nakanishi&Ryusuke Taguchi(c)- NEW NEVER 6-Men Openweight Tag Team Titles Match

 

Analiza: Un meci mai bun decat ma asteptam. Nu stiu daca ati realizat, insa chiar daca le inteleg rostul, nu sunt un fan imens al meciurilor la echipe cu multi oameni, care sunt organizate constant in NJPW, din simplul motiv ca in 95% dintre cazuri urmaresc aceasta formula. Ei bine, acesta a fost oarecum diferit si am apreciat acest lucru.

Sanada a fost starul acestui bout si nu cred ca ma poate contrazice cineva. Chiar sper ca NJPW-ul sa aiba ceva important pregatit pentru anul acesta, deoarece acesta chiar merita dupa performantele sale din ultimul timp.

Mi-a placut la acest bout ca a reusit sa creeze si angle-uri pentru viitor, la fel cum a continuat semi-rivalitatea dintre EVIL si Tanahashi, care cred ca va fi mai mult explorata in timpul New Japan Cup. Per total, as spune ca acest meci si-a facut treaba si anume sa ii puna cat mai over posibil pe cei din Los Incornegables de Japon.

Rating: ***