Kenny Omega defeated Minoru Suzuki- B Block

 

Analiza: Acest meci avea intr-adevar potentialul sa fie unul dintre cele mai bune meciuri de la acest turneu G1, deoarece Kenny Omega, la fel ca AJ Styles acum 3 ani, avea potentialul sa il faca pe Suzuki sa arate ca si cel mai periculos wrestler din istorie. Intr-un fel a reusit acest lucru, insa interventiile repetate care au fost extrem de enervante aici, mi s-a parut ca au tinut pe loc acest bout, care a fost asa, doar foarte bun.

Suzuki a avut aici o performanta foarte buna, lucru care ma face entuziasmat pentru viitoarele sale meciuri din acest turneu, iar Omega i-a vandut foarte bine acestuia ofenisva, reusind in acelasi timp sa lucreze bine si cand s-a aflat la controlul meciului. Totusi, overbooking-ul a stricat acest bout, deoarece l-a tras in jos destul de mult, luandu-ne parca de printre degete un clasic.

Omega a castigat intr-un final, asa cum era si normal, deoarece acesta este pana la urma unul dintre favoritii la castigarea acestui turneu si anul acesta si chiar as fi surprins daca nu ar ajunge macar in finala, la cat de over este in momentul de fata.

Rating: ***1/2