• Intr-adevar Bray Wyatt trebuia sa intervina in main event-ul de la Fast Lane si sa il atace pe Brock Lesnar, ceea ce urma sa duca la un meci intre cei doi la Wrestlemania. Asa cum v-am informat zilele trecute, planurile au fost schimbate, astfel Dean Ambrose va fi adversarul lui Lesnar, meciul fiind confirmat oficial de WWE. Motivul din spatele acestei decizii este faptul ca Ambrose va ajunge la un nivel superior, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca va castiga meciul.
  • WWE l-a vrut pe Batista ca arbitru special pentru meciul din main event, insa acesta a refuzat. Planul din acest moment este ca Reigns sa castige titlul WWE World Heavyweight si sa devina top babyface-ul companiei pentru anii ce urmeaza. Chiar daca cei din WWE raman increzatori in faptul ca il pot face pe Reigns urmatorul John Cena, vanzarile fostului membru The Shield nu se apropie de ale lui Cena. Vince McMahon isi poate schimba decizia din nou in ceea ce il priveste pe Reigns, dar problema este ca nu exista alt wrestler in roster-ul principal sau in NXT care sa indeplineasca cerintele lui Vince. Pentru cineva ca Sami Zayn, McMahon ar trebui sa isi schimbe filosofia in ceea ce priveste oamenii de top din companie.
  • In ceea ce priveste meciul dintre Shane McMahon si Undertaker nu este nimic cert. Shane ar putea castiga meciul si sa aiba un rol important on-screen, insa nu exista prea multe detalii momentan. Un lucru interesant este ca revenirea acestuia ar putea ridica o problema mai veche in WWE, in cazul in care Shane doreste sa primeasca un rol important si off-screen. Sunt zvonuri ca Vince le-a dat o responsabilitate atat de mare lui Stephanie si Triple H pentru ideile lor bune, care difera de cele ale lui Shane.
  • Meciul pentru titlul Divas ar putea fi un Triple Threat, prin adaugarea lui Becky Lynch.
  • New Day vs. League of Nations si Battle Royal-ul in memoria lui Andre The Giant vor avea loc. In plus Steve Austin, The Rock, Shawn Michaels, Ric Flair si Mick Foley ar trebui sa apara in cadrul show-ului.