Planurile pentru Goldust & Stardust

Dupa cum ati putut vedea la ultimul RAW, Cody Rhodes a debutat cu un nou gimmick si cu un nou nume, asemanator cu cel al fratelui sau. Exista doua planuri in acest moment pentru Goldust si Cody, primul fiind un meci pentru titlurile Tag Team la Summerslam, in cazul in care tot storyline-ul cu Goldust si Stardust prinde la public, iar al doilea este un meci intre cei doi la Summerslam si un turn heel al lui Cody Rhodes.

AJ Lee este insarcinata?

Dupa ce recent ati putut citi pe Wrestlebook.ro faptul ca CM Punk si AJ Lee s-au casatorit, era normal sa apara si altfel de zvonuri legate de cuplul proaspat casatorit.

Un user de pe Reddit.com, pe nume MetsFan4Ever, a primit de la o sursa de incredere un zvon conform caruia AJ Lee este insarcinata. Aceeasi sursa a raportat casatoria dintre Punk si AJ, a dezvaluit faptul ca JTG a fost dat afara si a postat diferite script-uri de la show-uri ale companiei.

Acelasi user a spus ca stirea nu a fost confirmata, insa a vrut sa distribuie mai departe acest zvon, spunand in continuare ca s-ar putea ca AJ Lee sa nu mai apara pentru mult timp la WWE TV. Tot user-ul MetsFan4Ever a spus ca lui Punk si AJ le-a placut ideea de a se casatori pe vineri 13.