WWE a anuntat in aceasta saptamana ca la PPV-ul Fast Lane 2015, Roman Reigns va lupta contra lui Daniel Bryan iar castigatorul, va primi o sansa la centura WWE World Heavyweight la WrestleMania 31.

Conform unor surse din companie, planul original al companiei a fost altul, nu cele intamplate la Monday Night RAW. Initial, compania voia ca Roman Reigns sa castige meciul impotriva unui heel de top din WWE, posibil Big Show in timp ce Daniel Bryan sa il puna over pe Bray Wyatt ca acesta sa arate in continuare foarte puternic pentru posibilul meci impotriva lui The Undertaker la WrestleMania 31.

Dupa cum ati putut afla de pe WrestleBook.RO, un alt plan original era ca la WrestleMania 31, Daniel Bryan sa lupte contra lui Sheamus, acesta fiind al treilea meci intre ce doi la WrestleMania. Bryan a cerut insa sa lucreze cu Dolph Ziggler la WrestleMania 31. Chiar daca Daniel Bryan va lupta contra lui Roman Reigns la Fast Lane pentru o oportunitate de a lupta la WrestleMania 31 contra lui Brock Lesnar, sunt sanse mari ca la PPV sa vedem in continuare meciul intre Ziggler si Bryan.