Paige a fost invitată în podcast-ul Chasing Glory with Lilian Garcia, iar printre subiectele discutate a fost şi cea de a doua suspendare, pe care a primit-o în octombrie 2016. Paige a recunoscut că a fost vorba despre consum de droguri, chiar dacă la acea vreme a negat acest lucru.

În acel moment, Paige, printr-un mesaj postat pe Twitter, a susţinut că a luat medicamente recomandate de medic, iar WWE a ignorat acest lucru. Familia ei a susţinut-o, spunând că a luat calmante pentru accidentarea de la gât. De asemenea, ei au susţinut că Paige nu a fost tratată cum trebuie de companie şi de aceea a apelat la un alt medic.

Lilian Garcia i-a citit tweet-ul lui Paige, care a recunoscut că a minţit. Ea a spus că nu a ştiut cum să reacţioneze în acel moment şi niciodată nu s-a aşteptat ca WWE să aibă un răspuns (în New York Post), spunând că ea a fost suspendată pentru consumul de substanţe ilegale.

Paige a recunoscut şi faptul că s-a despărţit de Alberto El Patron, dar şi că scandalul cu imaginile apărute pe internet încă o afectează.