Night of Champions a venit! Eu sunt intr-o stare buna, asa ca sunt curois cat de mult o sa critic cele ce urmeaza sa aiba loc in universul WWE.  Pe hartie, evenimentul nu e foarte interesant, e previzibil si are cateva chestii foarte foarte enervante. Doua lucruri de urmarit in aceasta seara: Team Friendship si Main Event-ul. Desi nu ma bucura ca voi urmari un alt main event cu Cena in care va fi carat de Punk, sper ca victoria lui Punk sa imi puna un zambet pe buze. Oricum, nu are sens sa palavragesc, sa intram in paine:

United States Championship Nr 1. Contender Battle Royal

Predictie: Santino Marella

Preview:  Cum am zis si la Smarktalk, predictia este un pic aruncata in gol. Antonio Cesaro, cel putin pe mine, nu a reusit sa ma impresioneze. Ma asteptam de la mai mult din partea lui. O sa astept macar un feud serios inainte sa ma declar nemultumit, dar ce a avut pana acum cu Marella a fost penibil. Revenind la meciul in sine, orince poate sa iasa castigator. Sper ca orice se intampla, sa fie spre un feud bun pentru Cesaro.

Live:  Si primul om este Brodus Clay. Ce inceput cu stangul in ochii mei. Macar Rosa Mendez mi-a pus un zambet pe buze, desi asta mi-a adus aminte de faptul ca ea este interzisa intr-un program WWE.

 Si deja multi in ring. Cea mai mare surpriza este JTG: nu mai e imbracat in rapper. Observati interesul meu fata de multi dintre acestia. Publicul e mort pentru toti.

 In general imi plac meciurile Battle Royal. E un haos foarte distractiv. Ba chiar prin faptul ca meciul trebuie sa tina vreo 10 minute cel mai mult, deja au fost 3 eliminari, 4 pardon. E distractiv si amuzant de urmarit, chiar daca nu am mare interes.

Foarte important: Scott Stanford si Matt Striker fac o echipa foarte buna la comentariu. Mai buni si mai interesanti decat Cole si King. Meciul este castigat de Zack Ryder.  Nu e un lucru rau. Nici minunat, pentru ca Ryder nu e cu mult peste Santino Marella la departamentul comedie. O sa avem mai tarziu Zack Ryder vs Antonio Cesaro.