Feud-ul dintre Dean Ambrose si actualul campion WWE, AJ Styles, pare sa se fi incheiat dupa un meci decisiv intre cei doi, castigat de cel din urma, cu putin ajutor din partea lui James Elsworth. Astfel, la ultimul SmackDown, Dean nu numai ca si-a luat revansa in fata lui Elsworth pentru tradarea de la TLC, dar a parut si sa inceapa mai mult sau mai putin o rivalitate cu actualul campion Intercontinental, The Miz, cu care a avut si un meci la ultima editie a show-ului brandului albastru.

Wrestling Observer a raportat deja faptul ca Miz vs Ambrose va fi unul dintre principalele feud-uri ale SmackDown-ului pentru inceputul anului 2017, tocmai de aceea recentul meci dintre cei doi poate fi considerat doar un preview a ceea ce urmeaza sa vedem. Totusi, Meltzer a raportat recent faptul ca Miz nu este adversarul planuit pentru Ambrose, pentru Wrestlemania 33, jurnalistul sustinand faptul ca este posibil sa vedem un heel turn din partea fostului membru The Shield inaintea marelui eveniment.

Vince McMahon aparent este un fan destul de mare al recentului feud dintre Miz si Daniel Bryan, tocmai de aceea isi doreste sa creeze o rivalitate similara intre Dean Ambrose si Shane McMahon, care a avut deja radacinile plantate la SmackDown luna trecuta, cand Shane a ordonat ca Dean sa fie escortat afara din cladire. Meltzer sustine ca datorita popularitatii lui Shane in fata fanilor, este foarte posibil ca Ambrose sa fie un heel daca acest feud va avea loc.