A fost raportat recent faptul ca din nou exista neintelegeri intre Triple H si Vince McMahon, de data aceasta in privinta show-ului Wrestlemania 31, precum si a directiei caracterului lui Triple H. Acesta isi doreste sa il infrunte pe Sting la cel mai important eveniment al anului, in timp ce Vince are alte planuri si inca viseaza la un meci Undertaker vs Sting.

IN cazul in care Undertaker nu va fi apt de Wrestlemania, atunci Vince ar fi de acord cu un meci intre HHH si Sting, feud-ul dintre cei doi incepand practic inca de la Survivor Series, insa aparent Triple H isi doreste sa il infrunte pe Sting la Wrestlemania, indiferent daca Taker va reveni sau nu.

Se pare ca Triple H are oricum alte planuri pentru “The Deadman”, inaintand ideea ca in main event Brock Lesnar sa ii infrunte pe Roman Reigns si Undertaker pentru titlul WWE World Heavyweight. Aparent mai multi oameni din interiorul companiei au fost de acord cu aceasta idee, deoarece considera ca Taker ar fi mult mai usor “carat” intr-un meci de 2 superstaruri, decat de unul batran, precum Sting.

Castigatorul ar depinde de ceea ce va face Brock Lesnar in viitor. In cazul in care Brock isi reinoieste contractul cu WWE care expira dupa Wrestlemania, atunci Reigns ar castiga meciul, facand pin-ul pe Undertaker. Daca Brock nu isi reinoieste contractul, atunci tot Reigns va castiga meciul, insa va face pin-ul pe Lesnar.